Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a férfiak mellre élvezni? Bármilyen mellre vagy csak a nagyokra vagy amelyik nagyon tetszik nekik?
"Amelyik lányt komolyan veszem,annak nem tudom a szájába engedni."
Ezt nem nagyon értem, pedig ez kölcsönös bizalmon alapul, sokan csak pont komoly kapcsolatban teszik meg pont.
Egyébként meg praktikusságból, inkább a szájukba kérik a lányok, mert akkor nem kell törölgetni, köpködni.
Én, pl. egy gyors numerakor, mondjuk egy parkban a buliból kiosonva, ha megkérdezem a lányt, hogy szopáskor hova élvezhetek, mindig azt mondják szájba, mert akkor nem kell vele kínlódni.
Engem a mellekkel kapcsolatos szexuális dolgok, például közéjük rakni és megdugni őket, és/vagy rájuk élvezni a végén, csak akkor izgatnak igazán, ha a lánynak szép, formás és nagy mellei vannak. Akkor viszont eléggé, és szívesen veszem be a melleket is a játék minden formájába szex közben.
Persze ha kisebb mellei vannak a lánynak, az sem feltétlenül gond, viszont akkor mondjuk a végén inkább a szájába lövök mindig. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!