Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van aki egyáltalán nem szeret egy férdit orálisan kényeztetni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 11:10
11/15 anonim válasza:
Egyébként mondjuk ez kevésbé megosztó mint az anál de a szopást se szereti sok nő úgy alapjáraton, bár az análnál kevesebben irtóznak tőle. Szerintem sokan annyira nem is irtóznak a szopástól csak nem élvezik annyira. Szerencse kérdése, hogy a nőd épp szereti e majd. Az análnál nagyobb eséllyel fogja. :D
12/15 anonim válasza:
igen, és megint tabutörő leszek, de itt jön képbe az a helyzet, amikor a srác egy részeg házibulin belecsúzik olyan kalandba h másik srác "rendezi le orálisan", és nem egyszer hallottam már a storyt, hogy "vazeg, bár a csajok tudnák így csinálni" ... sztal érdekes dolog ez, méásrészt meg nem meglepő, elvégre egy fiú nyilván jobban tudja, mi élvezetes egy másik fiúnak, csak ez megint egy olyan téma, amiről szigorúan kuss van ugye, mert rögtön jön a b-i vagy téma.
14/15 anonim válasza:
Van.
Sokszor ez partnerfuggo is
Exemet szerettem szopni nem tudom miert de a mostani paromat annyira nem pediga szex sokkal sokkal jobb. Szerintem azert mert tudom h az exem mindig nagyon kenyes volt sokat furdott egy nap uh mindig tiszta volt lenn,mig a mostani paromat ha csak ugy elkapom hat... Plusz eleg szoros is.
15/15 anonim válasza:
14
na jó, akkor nem csoda .... de ha ez egyáltalán kérdés, én hagynám ott, mint a huzat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!