Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kiekégíteni a párom? Nagyon zavar a dolog de semmi ötletem nincs már!
Nekem se volt soha orgazmusom és nem is lesz. Én már 42 évesen ezt nyugodtan elmondhatom.
Őrületesen jókat szexeltem, mégse volt soha.
Magamnak se tudom előidézni.
Engem ez egy cseppet sem zavar. De van olyan férfi, aki ezen nem tudja magát túltenni és leértékeli a saját teljesítményét emiatt. Én ilyen férfiakkal már alapból nem kezdek, mert képesek elrontani egy őrületes éjszakát az agonizálásukkal, hogy jaj, nem tudtak csúcsra vinni. Az ilyeneknek nem számít, hogy mennyire tombolok az élvezettől, hogy elázik az ágy, annyira nagy gyönyörben van részem, csak magukkal vannak elfoglalva, mert nem érzik magukat Janinak az ágyban, csak ha meg van a mindennapi izomrángás a nőnél. Nem mintha a nő fontos lenne, mert ha fontos lenne, akkor azért észrevennék annak a jeleit, hogy mondjuk iszonyatosan élveztem a szexet. Én se élvezem mindig és mindenkivel, de annak elég látványos jele van. Viszont falra mászok az olyan pasiktól, akik be akarják nekem magyarázni, hogy én nem élvezem a szexet, mert nincs orgazmusom.
Én a szexet önmagáért szeretem. Ha vonzó a férfi és élvezem, akkor az egy őrületes éjszaka lesz orgazmus nélkül is. Viszont akinek ettől önértékelési válsága van, az valójában csak magára figyel és nem rám.
Egészen más eset az, amikor nem élvezem és csak fekszem, mint egy darab fa vagy nem is nedvesedek. Na ott kezdhet agyalni a partnerem.
De én már rájöttem, hogy a férfiak egy része képtelen felfogni, hogy lehet tökéletesen kielégülni szex közben egy nőnek orgazmus nélkül is. Szerintük, az ő felfogásukban a szex maga az orgazmus, a többi egy nulla. Nem tudom, ezek a férfiak dugás közben semmi jót nem éreznek, csak abban a néhány spriccelős pillanatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!