Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kiekégíteni a párom? Nagyon zavar a dolog de semmi ötletem nincs már!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az alap probléma az hogy nekem nincs orgazmusom soha, én már megszoktam ezt a dolgot, de a barátomat zavarja, mindig rosszul érzi magát miatta, ez fizikailag is meglátszik. Nos én igyekszem vele beszélni hogy nálam ez ilyen, sajnos nem tud mit tenni, de én szeretném ha ő élvezné és el is menne. Tudom hogy velem van a baj, de ő mindig tagadja. Próbálom őt kézzel és szájjal is kielégíteni, de mindig leállított, sosem ment el, aktus köztünk már nincs is! Nagyon kétségbe vagyok esve, már ott tartok hogy bármennyire is szeretem, inkább szakítok vele, hogy lehessen normális szexulális élete. Szerintetek van más megoldás? 21 N és 23 F2020. nov. 26. 10:09
11/23 anonim válasza:
#4 Szerinted hány nő van a nagyvilágban aki azt hazudja hogy élvezi?
12/23 anonim válasza:
Pedig van olyan nő, aki sehogy nem tud elmenni. Ritka, de van
13/23 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm. Engem pl fekszabadított ez a tudat, mert innentől el tudtam engedni a teljesítménykényszeremet. Teljesen normális szexuális életünk lett, aztán kb fél év után miközben nyaktam, ujjaztam, spriccelve elélvezett. Hozzáteszem, h csak behatolástól soha nem ment el utána sem. Szval az én tanácsom az, h ne görcsöljetek ezen, az sokat segít a helyzeten.
14/23 anonim válasza:
Mielőtt még elkönyvelnéd magadról, hogy olyan alkat vagy, aki nem tudja a szexet élvezni, keress egy nálad jóval magasabb (+20 cm), erős férfit (aki egy kézzel a hasadnál megemelve simán súlyzózik veled), nagy pénisszel. Az ilyen adhatja meg az az élményt, hogy egy férfiisten van veled.
Utána mondd majd, hogy rosszul működik a tested... :)
15/23 anonim válasza:
Kérdező, most se neked se neki nincs akkor?
16/23 A kérdező kommentje:
#15 hát igen jelenleg ez az állás, de neki lehetne, csak rajta múlik, hogy hagyja-e nekem...
2020. nov. 26. 12:14
17/23 A kérdező kommentje:
#14 biztos van akinek ez jön be, de engem nem izgatna, plusz a mostani barátom pénisze 15-16 centi állva és ha azt úgymond tövig nyomja az is fáj, szóval a 18 cm és felette számomra felesleges lenne. A párom 185 cm és én 162 úgyhogy a 20 cm megvan! Nem egy drabális állat, de fel tud emelni, és jééé, mégsem megyek el. Ja amúgy csak mondom hogy a magasságnak és az intim méretnek semmi, de semmi köze egymáshoz. Ezzel csak a magas pasik próbálnak csajozni!
2020. nov. 26. 12:22
18/23 A kérdező kommentje:
Ja és még valami a 14esnek aztán befejezem! Nem azt mondtam hogy nem tudom élvezni a szexet, hanem hogy nincs orgazmusom, a kettő nem ugyan az! Én élvezem a szexet, csak nem megyek el, hanem egy idő után kellemetlen lesz, ennyi!
2020. nov. 26. 12:26
19/23 anonim válasza:
Nyugi, 14 csak arra céloz, hogy "igazi férfi" kell neked, nem egy kisf.szú, mint a pasid. Hanem például ő. Mert olyan nincs, hogy 20 centis faroktól nem sikítozol orgazmus közben
20/23 anonim válasza:
Talán ott kezdődik a gond, hogy a pasasod érintései nem zsongatnak be.
Táncban erős férfi lágysága:
https://www.youtube.com/watch?v=6wQWcj3NWvo
Játékosan, férfiú erő demonstrálása (1:10-nél, 1:35-nél)
https://www.youtube.com/watch?v=YhP2xhrdGyE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!