Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön a pocakosabb , muscle-bear alkat?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 23:35
2/16 anonim válasza:
Eleg tag fogalom, ami masnak mackos alkat, arra en lehet azt mondom hogy kover.
5/16 Tabbouleh válasza:
Muscle bear? Nono.. Szálkás halacskákat ide:D
6/16 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok az a mackós pali, de azért ilyenkor olyan kíváncsi lennék, hogy azok a nők akik abszolút nemet, illetve fújt mondtak, hogy ők vajon mi félénk... 🤔😀
Mert valljuk be, sok nő úgy érzi, hogy neki bőven elég a válogatáshoz az a kis hézag a bugyiban. 🤭
Pedig nagyon nem. 😀
Egy nem fúj, kövér F 😀
7/16 anonim válasza:
Mackós igen, muscle bear azt se tudom mit jelent a gykaorlatban.
9/16 anonim válasza:
Latogass mar meg egy kövér noket fikázó threadet itt, nem lesz nehez mar van boven. Es ilyeneket fogsz latni hogy "egy no 60 kg felett mar kover"
Uh igen, mindket oldalon vannak tirpakok meg fujjolok de nem egyedi eset.
10/16 anonim válasza:
Hogy a kerdesre is valaszoljak nekem igen. Egy kis pocak ha amugy magas meg izmos nekem nrm problema. Viszont a nagyon kover kerek babakepu palik nem tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!