Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik srác tetszik jobban?
Egyikkel sincs probléma. Nekem a szőke hajúak nem igazán az eseteim vele csak ennyi a bajom.
Az első férfi jobban bejön.
Mindkettő bejön, de az 1-es segge jobb.
Szerintem a legtöbb lánynak az a baja, hogy a kettes srác szeme kicsitt beesett, a válla csontosabb az egyesénél (amit a háttér ki is emel) és emiatt lehet sok lány számára kevésbé befutó (meg sokan nem szeretik a szőkéket, a jó ég tudja miért).
Ha olyan képeket dobnál be amin mondjuk erősebb a kontraszt és "agresszív" mindkettőtök tekintete akkor a verseny nem lenne ennyire éles.
A kritikákat ne vegyétek magatokra mert itt nem titeket adnak el hanem a nadrágot, itt nem feltétlenül a ti előnyeitekre fektetik a hangsúlyt. - ja és nem kérek privátot, jelenleg is egy szőke fickó a crushom, úgyhogy nem ismerkedek (meghát fogalmazzunk úgy hogy engem a 10-es skála 5-nél kissebb értékeiből jellemeznének :D)
#27- es vagyok, lemaradt, hogy mindkét srác 10/7 (legalábbis nekem, tudom hogy modellek vagytok biztos van olyan csaj aki 10/10-et adna).
Ha viszont magukat a képeket kell értékelnem akkor az 1. 10/6 a 2. 10/4, bár a 10/4-es után is megvenném a gatyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!