Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, melyik srác tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik srác tetszik jobban?

Figyelt kérdés

És egy 10-es skálán hány pontosak nálatok?

1.

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

2020. nov. 24. 21:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Egyikkel sincs probléma. Nekem a szőke hajúak nem igazán az eseteim vele csak ennyi a bajom.

Az első férfi jobban bejön.

2020. nov. 29. 17:40
 22/29 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint nekem a "ronda" pasik jönnek be, mert a 2. sokkal jobban tetszik.
2020. dec. 2. 11:45
 23/29 anonim ***** válasza:
#22: És most, hogy belinkeltem a kérdést egy másik kérdés alatt, csak azért, hogy bizonyítsd az igazadat, regisztráltál egy új felhasználót, ahol még zöld pipák sincsenek. Nice troll...
2020. dec. 2. 11:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Tényleg a másik kérdés alatt láttam meg, a regem pedig marhára nem új. Te viszont egy fejben beteg féreg vagy, ha nem tudod feldolgozni, hogy másnak más az ízlése, és merészeli kifejteni a véleményét.
2020. dec. 2. 12:05
 25/29 anonim ***** válasza:
#24: Nem vagyok beteg féreg, csak van már tapasztalatom abban, hogy mennyire befolyásolja a véleményt az, hogy hogyan és milyen indokkal teszel fel egy kérdést.
2020. dec. 2. 12:25
 26/29 anonim ***** válasza:
Lesz.arom kva magasról, milyen indokkal tette ki a kérdést. Azért nem válaszoltam korábban, mert ezt a kategóriát nem is nézem. Nekem bejön ez a szőke MODELL csávó (gondolom, nem véletlenül vették fel ilyen munkára, szóval tuti nem én látom egyedül benne a szépet/eladhatót), és kész.
2020. dec. 2. 12:43
 27/29 anonim ***** válasza:

Mindkettő bejön, de az 1-es segge jobb.

Szerintem a legtöbb lánynak az a baja, hogy a kettes srác szeme kicsitt beesett, a válla csontosabb az egyesénél (amit a háttér ki is emel) és emiatt lehet sok lány számára kevésbé befutó (meg sokan nem szeretik a szőkéket, a jó ég tudja miért).

Ha olyan képeket dobnál be amin mondjuk erősebb a kontraszt és "agresszív" mindkettőtök tekintete akkor a verseny nem lenne ennyire éles.

A kritikákat ne vegyétek magatokra mert itt nem titeket adnak el hanem a nadrágot, itt nem feltétlenül a ti előnyeitekre fektetik a hangsúlyt. - ja és nem kérek privátot, jelenleg is egy szőke fickó a crushom, úgyhogy nem ismerkedek (meghát fogalmazzunk úgy hogy engem a 10-es skála 5-nél kissebb értékeiből jellemeznének :D)

2020. dec. 6. 01:44
 28/29 anonim ***** válasza:

#27- es vagyok, lemaradt, hogy mindkét srác 10/7 (legalábbis nekem, tudom hogy modellek vagytok biztos van olyan csaj aki 10/10-et adna).

Ha viszont magukat a képeket kell értékelnem akkor az 1. 10/6 a 2. 10/4, bár a 10/4-es után is megvenném a gatyát.

2020. dec. 6. 01:52
 29/29 anonim ***** válasza:

1=9

2=8

2020. dec. 7. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!