Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, melyik srác tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik srác tetszik jobban?

Figyelt kérdés

És egy 10-es skálán hány pontosak nálatok?

1.

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

2020. nov. 24. 21:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen, H&M alsónemű modell is vagyok többek között.
2020. nov. 24. 22:44
 12/29 anonim ***** válasza:
46%

Biztos sok rajongód van:D

Na bocsi nem offolok tovább.

2020. nov. 24. 23:03
 13/29 A kérdező kommentje:
nem panaszkodom
2020. nov. 24. 23:07
 14/29 anonim ***** válasza:
linkelnél egy képet egy olyan csajról, aki bejön neked? Kíváncsi vagyok mik a preferenciáid.
2020. nov. 25. 06:32
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem linkelek, mert nem vagyok annyira válogatós, elég sok féle lány bejön. De például akin sok a súlyfelesleges, az általában nem jön be...
2020. nov. 25. 09:34
 16/29 anonim ***** válasza:
47%

az elsőre: 3/10

második: 4/10

2020. nov. 27. 18:32
 17/29 anonim ***** válasza:
4%

Ezt a kérdést elmentem és belinkelem az összes olyan kérdés alatt, ahol valaki azt válaszolja a csajozásban sikerteleneknek, hogy gyúrják ki magukat, fogyjanak le, stb.

Ennél demonstratív képeket nem is lehetett volna találni, amivel példázni lehet, hogy ha alfafejű jó pasi vagy, akkor a nők TÖBBSÉGÉNEK bejössz.

Ha meg csúnya fejed van (és nem kell hozzá elálló fül, nagy orr vagy bármilyen genetikai torzulás), akkor lehet bármilyen nők számára tetszetős sportosan izmos tested, akkor is sikertelen leszel. Jó, ha 1000-ből 1 nőnek be fogsz jönni, azokkal meg jellemzően más probléma lesz:

- már van barátja/férje (az ilyen nők hamar elkelnek, akiknek bejönnek az ilyen okádék külsejű pasik, főleg ha még normálisak emberileg is mellé, nem csak ízlésficamuk van).

- személyiségileg nem passzolnak, mert annyira szöges elletét a kettő, így a külső vonzalom semmit sem ér.

És akkor, hogy még fokozzam, képzeljétek el a második srácot úgy, hogy esetleg már huszonévesen kopaszodik (genetika, nem tehet róla, de nem igazán lesz belőle egy hogyismondjam... Vin Diesel) és esetleg még ha 180 alatt is van, akkor csodálkoztok, ha azt érzi szerencsétlen, hogy bár dobták volna őt le csecsemőkorában a Taigetoszról és most nem kellene az állítólagos "legszebb éveit" magányosan töltenie?

De nyilván könnyebb látatlanul okoskodni meg tanácsokat adni, amiért nem nekünk kell úgy küzdeni, hogy később sem lesz semmi eredménye.

Mintha a rákosnak tanácsolnád, hogy járjon templomba meg igyon sok szenteltvizet, mert a nagybátyád is ezt tette és meggyógyult spontán, úgyhogy neked aztán maximálisan megalapozott véleményed van, nem a levegőbe beszélsz.

2020. nov. 28. 13:00
 18/29 anonim ***** válasza:
26%
a 2. srác ronda. Nem kell mentegetni, a teste is nyeszlett.
2020. nov. 28. 14:34
 19/29 anonim ***** válasza:

17-esnek: mondjuk biztos van olyan is amit te mondasz, de azért én pl úgy állok ehhez hogy legtobbszor az arca az amit legelőször meglátok, és ha az bunronda akkor lehet felőlem kockahasa meg v vonala rohadtul nem fog az kompenzálni :D megiscsak az az arc fog rám nézni ha reggel felkelek. Nyilván azért tanácsolják a sikerteleneknek hogy gyúrják ki magukat meg kezdjenek magukkal valamit mert azon lehet változtatni, az arcukon már kevésbé (nyilván ott a plasztika de tudjuk hogy nem mindenki vállalja be vagy tudja bevállalni).

Szerintem még mindig jobb ha valaki nem túl szép/helyes de kihozza magából a maximumot ahol tudja, mint aki tojik az egészre és úgy panaszkodik hogy nem kell senkinek.

2020. nov. 28. 21:28
 20/29 anonim ***** válasza:

Az 1. elmegy

2. undorító már bocs

2020. nov. 29. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!