Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a párotok kedvéért megcsinálnátok ezt? Nehéz lenne erre partnert találnom?
2020. nov. 24. 17:14
21/42 anonim válasza:
Nem, soha nem hallottam ilyenrol, ugyhogy nem hinnem, hogy olyan “sok” lenne ilyen betegsegbol...
22/42 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem akarsz egyszerre sok kaját bevenni a szádba?
2020. nov. 24. 23:07
23/42 anonim válasza:
Nem akarok, hiszen egeszsegtelen dolog gyorsan enni...
24/42 A kérdező kommentje:
Attól még nem muszáj gyorsan lenyelni
És ha épp késésben vagy, sietsz, de még gyorsan bekapnál valamit, akkor sem?
2020. nov. 24. 23:21
25/42 anonim válasza:
Mért törölték ki a kommentem? A kérdező tuti troll.
26/42 anonim válasza:
Gyorsan bekapni nem azt jelenti, hogy tömöm a pofám, mint egy mókus...
27/42 A kérdező kommentje:
nem tömi a pofáját, csak nagyokat harap.
mellesleg pont emiatt ilyen népszerű, 4,7 millió feliratkozója van
2020. nov. 24. 23:35
28/42 A kérdező kommentje:
ha a sok lábfétises meg egyéb dologról lehet kérdezni, akkor erről is. Ez egy létező fétis.
2020. nov. 24. 23:36
29/42 anonim válasza:
Kérdező az evolúciós dumád után troll vagy az tuti. Ráadásul ragadozóztál is. RÁm a hányinger jött rám ettől a csajtól.
Bár nem is biztos így belegondolva, hogy troll vagy, bár van esélye.
30/42 A kérdező kommentje:
Csak azt írtam le h mi tetszik ebben
2020. nov. 24. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!