Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai lányoknak csak a szexen jár az eszük? Azonnal dugható az összes és bármit megcsinálnak az ágyban
Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 19:09
1/14 anonim válasza:
Légyszi-légyszi küldj belőlük felém is egy párat.
2/14 anonim válasza:
Akkor biztosan tévedésben vagyok a nememet tekintve meg egy-két barátnőm is, ha ez az összes lányra érvényes 😅
3/14 anonim válasza:
Minden lányt ismersz hogy ennyire biztos vagy benne?
4/14 anonim válasza:
Szóval ismered az összes mai lányt 😂
5/14 anonim válasza:
Lennél kedves bemutatni egy párnak? A fél vesémet odaadom, ha velem akar lenni egy azonnal dugható lány, aki bármit megcsinál az ágyban.
6/14 A kérdező kommentje:
olyan mocskos dolgokat csinálok velük, ami miatt sokszor én szégyellem magam, legutóbb egy olyan csajjal voltam aki öklendezve mélytorkozott, közben a barátját meg leszopni sem hajlandó. nem értem miért ilyenek
2020. máj. 1. 19:33
7/14 anonim válasza:
Lányként csatlakoznék a ketteshez 😅
8/14 anonim válasza:
A lányoknak éppen ugyanannyira jár csak a szexen az eszük, mint a fiúknak. Az igaz, hogy vannak közöttük, akiknek zavaros az önértékelésük, és egy részük úgy kompenzál, hogy skalpokat gyűjt, de messze nem mind ilyen!
9/14 anonim válasza:
Sokszor szégyelled magad? Megértem, igazad van. Talán majd megtudod, hogy érzelmekkel is lehet közelíteni egy nőhöz, és úgy a szégyen tökéletesen elmarad.
10/14 anonim válasza:
nem baj az ha azon jár az eszük. Ilyen lányok jöhetnének felém is. 30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!