Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok azzal a férfival, aki másfél órát bírja?
Néha ilyen napom van, máskor 10 perc. Másfél órát áll és élvezem is, de ha akarnék sem tudnék elélvezni rendes aktussal hamarabb. Rásegítéssel igen.
Mit tennél, ha egy ilyen férfival lennél együtt? Kiélveznéd, hogy ilyen sokáig bírja és rongyosra szexelnétek az ágyat, vagy fél óra után megunnád, nem bírnád tovább, és inkább kézzel-szájjal lerendezed hogy ő is elmenjen?
Szeretem a hosszú tartalmas szexeket, de nekem másfél óra az sok. :/
23n
Fél óra? Ne nevettess, 15 perc után megunom és kidörzsölődik a hüvelyem.
Én nem maradék vele együtt, egyszerűen nem illünk össze szexuálitás terén.
2-es, komolyan ott hagynál valakit emiatt, akibe a személyisége miatt beleszerettél?
Az én esetemben ez csak ritkán van így. Nem azt írtam, hogy minden alkalommal eddig megy, hanem néha van olyan nap. És azt is le lehet rendezni hamarabb kézzel/orállal.
Ez a "Hozzamennek feleségül" is túlzásnak tűnik. :D
De köszi, jól esik. :D
Nem hiszem h barki is elvezne masfel ora dongolest bocsi.
Ez inkabb megoldando problémának tunik. Ha a párom nem tudná elelvezni akkor lehetoleg mindent megprobalnek h osszehangolodjunk, akar ot sokaig izgatni aztan szex aztan meglatjuk hogy all. Sztem a legtobb nonek az a tokeletes ha a parja birja tovabb mint amennyi ido kell a nonek az elelvezeshez de nem sokkal tovabb. Mert ha nem tartotok szunetet, es a nedvesseg lecsokken bizony akar fajdalmas is lehet a nonek a folytatas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!