Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán is hordható kellékek? Szub srác vagyok, és szeretnék utcán is hordani dolgokat. Ehhez szeretnék tippeket. Pl olyan plugot, ami nem fog kicsúszni. De egyéb nem, vagy alig látható dolgok is jöhetnek.
Szia.
A férjem ezt hordja állandóan:
Farok és heregyűrüvel. Valamint férfiaknak készített tangát hord.
Ha valami érdekel ezzel kapcsolatban szivesen válaszolunk.
Ha bejönnek az ilyenek, az erényöv nagyon jó móka tud lenni, még akkor is, ha nincs kulcsőrződ. :)
Plugom sose volt még, pedig érdekelne. De arra figyelj, hogy nem minden anyagú alkalmas rá, hogy órákig bent legyen, olvass utána! (én már nem emlékszem).
Plusz, most a maszkos időszak miatt engem nagyon izgat a gondolat, hogy milyen lenne ballgag-et venni alá, és sétálni egyet a városban, vásárolni, stb, de még nem próbáltam :D
(#1 és #5, kérlek nőjj fel, és juss el odáig, hogy nem mindenkinek ugyanazok a dolgok jönnek be. A szexualitás nagyon sokrétű tud lenni, ráadásul nem te választod ki, mik izgatnak fel, ez beléd van kódolva, kábé annyira, hogy mekkora mellű csajok tetszenek, és szerinted mi a legszebb szemszín. És mindaddig, amíg valaki önmagának élvezetet okoz, teljesen mindegy, mit csinál, ha nem árt másnak nem? De. Köszi.)
Uhh van erényövem is, ez tervben is volt. A ballgag eszembe se jutott, de az is van, és nagyon jó ötlet:) köszi
Bár hátul a szíj látszana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!