Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Utcán is hordható kellékek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán is hordható kellékek? Szub srác vagyok, és szeretnék utcán is hordani dolgokat. Ehhez szeretnék tippeket. Pl olyan plugot, ami nem fog kicsúszni. De egyéb nem, vagy alig látható dolgok is jöhetnek.

Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
az aortádba kéne már egy plug vazze
2020. nov. 23. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Szopóálarc. Most úgy is kell a maszk.
2020. nov. 23. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem értem mi bajod van. Szexualitás kategória, és illik ide a kérdés. Csak szeretnék olyan játékot, amihez nem kell partner, de megalázva érzem magam. Megy a piros
2020. nov. 23. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Szia.

A férjem ezt hordja állandóan:

[link]

Farok és heregyűrüvel. Valamint férfiaknak készített tangát hord.

Ha valami érdekel ezzel kapcsolatban szivesen válaszolunk.

2020. nov. 23. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg valamilyen hám, vagy fűző szerű ami akár lehet picit kényelmetlen is, ruha alá.
2020. nov. 23. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha bejönnek az ilyenek, az erényöv nagyon jó móka tud lenni, még akkor is, ha nincs kulcsőrződ. :)

Plugom sose volt még, pedig érdekelne. De arra figyelj, hogy nem minden anyagú alkalmas rá, hogy órákig bent legyen, olvass utána! (én már nem emlékszem).

Plusz, most a maszkos időszak miatt engem nagyon izgat a gondolat, hogy milyen lenne ballgag-et venni alá, és sétálni egyet a városban, vásárolni, stb, de még nem próbáltam :D

(#1 és #5, kérlek nőjj fel, és juss el odáig, hogy nem mindenkinek ugyanazok a dolgok jönnek be. A szexualitás nagyon sokrétű tud lenni, ráadásul nem te választod ki, mik izgatnak fel, ez beléd van kódolva, kábé annyira, hogy mekkora mellű csajok tetszenek, és szerinted mi a legszebb szemszín. És mindaddig, amíg valaki önmagának élvezetet okoz, teljesen mindegy, mit csinál, ha nem árt másnak nem? De. Köszi.)

2020. nov. 23. 19:19
 7/7 A kérdező kommentje:

Uhh van erényövem is, ez tervben is volt. A ballgag eszembe se jutott, de az is van, és nagyon jó ötlet:) köszi

Bár hátul a szíj látszana.

2020. nov. 23. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!