Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy 40-50 éves férfi 14-16 éves lánnyal szeretne lefeküdni?
16-17 évesen csak 30+os pasikkal volt dolgom.
Tapasztaltak, kb a fenekem kinyalják mert egy ilyen csajt huzogattak és pont emiatt a világ végére is elmentek volna nehogy elveszítsenek.
A hátránya az, hogy azt hiszik ez örökké fog tartani. Kb pofonként érte őket, mikor a huszas párommal összejöttünk és közöltem velük, hogy ennyi volt, sziasztok. Az egyik még próbálkozott egy hónapig, hátha "visszamegyek hozzá".
Szó mi szó: tapasztalatnak, "kiélésnek" jó volt, de nem lesz hosszútávú. Max 1 év.
Én benne lennék egy évre is.
³⅝F
Na ezt a posztot most láttam / olvastam … Jómagam is férfi , azon belül egy tinédzser korú lány apja vagyok ! Az biztos hogy a saját farkát nyomnám le a torkán annak a férfinak aki 40/50 éves létére az én lányomra gerjedne🤬!!! . Menjen kezeltesse magát az ilyen , biztos van oka ha a saját korosztályában nem talál megfelelő korban hozzá illő partnerre !
15-19 éves korosztályba tartozók iránt érzett szexuális vonzódás (úgy, hogy a vonzalmat érző személy maga jóval idősebb ennél a korosztálynál)
Az efebofília egy olyan szexuális preferencia, amely a serdülők (15-19 éves korosztályba tartozók) iránti vonzódást jelenti úgy, hogy a hozzájuk vonzódó személy jóval idősebb korosztályba tartozik. Az efebofília a pedofília és a hebefília között helyezkedik el, de nem azonos velük. Fontos megjegyezni, hogy bármilyen szexuális kapcsolat egy személy és egy kiskorú között törvényellenes és erkölcsileg elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!