Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy 40-50 éves férfi 14-16 éves lánnyal szeretne lefeküdni?

Figyelt kérdés

2020. nov. 22. 13:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
49%

16-17 évesen csak 30+os pasikkal volt dolgom.

Tapasztaltak, kb a fenekem kinyalják mert egy ilyen csajt huzogattak és pont emiatt a világ végére is elmentek volna nehogy elveszítsenek.

A hátránya az, hogy azt hiszik ez örökké fog tartani. Kb pofonként érte őket, mikor a huszas párommal összejöttünk és közöltem velük, hogy ennyi volt, sziasztok. Az egyik még próbálkozott egy hónapig, hátha "visszamegyek hozzá".

Szó mi szó: tapasztalatnak, "kiélésnek" jó volt, de nem lesz hosszútávú. Max 1 év.

2020. dec. 4. 07:07
 22/33 anonim ***** válasza:
8%

Én benne lennék egy évre is.

³⅝F

2020. dec. 7. 21:54
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen pasi van, még ha nyíltan nem is merik bevallani!
2020. dec. 7. 22:04
 24/33 anonim ***** válasza:
62%
Ma néztem a covid szűrésre váró átlagembereket. Elhízottak, elsatnyultak, elhanyagoltak. A nők szexuális kisugárzása nullánál kevesebb. De lefogadom h 14-18 között mindegyik bőven jobban nézett ki... Sajna ilyen a civilizációnk. Tisztelet a kivételnek!
2020. dec. 8. 20:32
 25/33 anonim ***** válasza:
84%
Nem tetszene, de joga van hozzá. Ha 50 éves 14 évessel akár lefeküdni, a 14 éves meg azzal az 50 évessel, akkor találkozott a kereslet és a kínálat. Mindenki azt kapta, amit akart, külsős embernek ehhez semmi köze. Hiszen annak a két embernek a véleménye számít, akik között ez létrejött.
2021. ápr. 21. 15:53
 26/33 anonim válasza:
0%
Mennyi beteg pedofil ír ide 🤮🤮🤮!
2023. szept. 22. 19:54
 27/33 anonim válasza:
0%
Igen ezek bizony Pedofilok 🤬! Az ilyenek mit tennének ha valaki az ő tini vagy 20 év alatti lányukra csorgatnà a nyàlát 30 + létére ?! Ugye az már nem tetszene nektek ?! Kapjatok már a fejetekhez 🤯!!!
2023. szept. 27. 09:39
 28/33 anonim válasza:
0%
Sajnálatos , hogy ezen az oldalon nem szűrik a kérdéseket . Ilyeneket sosem szabadna kiengedni , táptalaj a pedofiluzmisnak ‼️
2023. szept. 27. 09:48
 29/33 anonim ***** válasza:
88%
Vagy az olyan hülyéknek mint ti vagytok. Legalább a fogalom jelentésének nézz utána amivel dobálózol!
2023. okt. 22. 02:11
 30/33 anonim válasza:
0%

Na ezt a posztot most láttam / olvastam … Jómagam is férfi , azon belül egy tinédzser korú lány apja vagyok ! Az biztos hogy a saját farkát nyomnám le a torkán annak a férfinak aki 40/50 éves létére az én lányomra gerjedne🤬!!! . Menjen kezeltesse magát az ilyen , biztos van oka ha a saját korosztályában nem talál megfelelő korban hozzá illő partnerre !

15-19 éves korosztályba tartozók iránt érzett szexuális vonzódás (úgy, hogy a vonzalmat érző személy maga jóval idősebb ennél a korosztálynál)

Az efebofília egy olyan szexuális preferencia, amely a serdülők (15-19 éves korosztályba tartozók) iránti vonzódást jelenti úgy, hogy a hozzájuk vonzódó személy jóval idősebb korosztályba tartozik. Az efebofília a pedofília és a hebefília között helyezkedik el, de nem azonos velük. Fontos megjegyezni, hogy bármilyen szexuális kapcsolat egy személy és egy kiskorú között törvényellenes és erkölcsileg elfogadhatatlan.

2023. okt. 24. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!