Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy engem a nők folyton csak szexre használnak?
A legelső kapcsolatom egy tőlem idősebb nővel volt. Szexeltünk és én megörültem, hogy végre lesz párkapcsolatom és szeretve leszek. De utána kiderült, hogy a nőnek élettársa volt csak éppen elutazott valahova és engem csak szexre használt.
Ezután hosszú idő után volt egy másik nővel kapcsolatom, aki miután kicsit távolabbra kerültünk egymástól már azt írta nem akar többet irkálni velem és igazából már mással is töltötte az éjszakáját pár napja. Nekem úgy tűnt, hogy tényleg szeretett engem. De mint később kiderült csak azért volt abban a pár hónapban velem, mert nem volt jobb, akivel szexelhetett volna. Később azt is beismerte, hogy igazából soha nem is szeretett igazán.
Akkor ezután volt egy csaj akivel szintén sikerült szexelni és boldog voltam, hogy majd szeretni fog engem. De mint kiderült, csak azért volt velem, mert kifizettem neki a sört, amikor inni mentünk. Nem is szerettett igazán, csak kiélvezte az anyagi feljebbvalóságomat.
Most pár hete volt egy másik nő, aki szexelt velem. Szexeltünk néhány alkalommal és én azt hittem ezt azért teszi, mert szeret engem. Közöltem neki, hogy nagyon szeretek vele lenni és szeretnék közelebb kerülni hozzá, szeretnék együtt lenni lenni vele. Amire mondta, hogy igazából nem szeretne velem semmi komolyabbat.
:'(
Miért akarnak a nők engem mindig csak szexre használni?
Mert ha komolyabbat akarna, akkor előbb ismerkedne
Nem azután, hogy megfarkalta valaki
amúgy megbeszélted előtte velük, hogy komoly kapcsolatot keresel?
és hogy egyedülállóak-e?
ha a nőben van tartás, ezek után nem játszana veled ...
de lehet nagyon jól nézel ki, azért nem tudnak ellenállni neked :)
Egy kicsit sem csúnya nő sosem fog pénzért szexelni.
Igazából sosem azzal kezdek direkt, hogy márpedig komoly kapcsolatot keresek. Mert ezt nem is tudhatom előre, mivel ha nem ismerem a személyt, akkor nem jelenthetem ezt ki. Meg a nők nagy része tapasztalatom szerint ha egy férfi egyből azzal nyit, hogy párkapcsolatot akarna velük akkor elhajtják. Ez legtöbbször úgy alakul ki, hogy már ismerik a személyt és utána kerülnek közelebb, de direkt csak ezzel nyitni az egyenlő a bukással. Nekem sem sikerült, kivétel nélkül ha ezzel kezdtem mégcsak vissza sem írtak.
Amúgy lehet az lehet a gond, hogy kívülről nagyon erősnek meg maszkulinnak tűnhetek, de belülről valójában csak egy érző lúzer incel vagyok...
4-es vagyok
igen, igazad van az valóban úgy kemény kezdet lenne
viszont, amikor úgy kezdted, hogy komolyat akarsz és nem írtak vissza neked, akkor legalább nem is játszottak veled ... nyilván dühítő, de még mindig jobb, mintha mondjuk chateltek napokig, aztán hirtelen megszakad, vagy mondjuk nem jelenik meg a randin ... az az igazi "játék"
szóval az én véleményem az, hogy ha nem is a legelején, de azért érdemes tisztázni, hogy mit akar az ember ... némi fáradságtól megkímélheti magát
nyilván dühítő, de még mindig jobb, mintha mondjuk chateltek napokig, aztán hirtelen megszakad, vagy mondjuk nem jelenik meg a randin ... az az igazi "játék"
Igazából az ilyenekből volt a legtöbb tapasztalatom. Akiket fentebb leírtam, velük legalább volt szex.
a kérdésedet a fejlécben amúgy akár egy nő is kiírhatta volna :D
ezt a férfiak is eljátsszák a nőkkel
a netes keresgélés ilyen ...
de azért van normális ember is bőven, akik korrektek és tudják mit akarnak ... csak legfeljebb nem a topmodellek és az alfahímek között lehet összefutni velük
Soha nem a topmodelleket kerestem. Azoknak amúgy sem kellenék.
Mellesleg egyaránt ismerkedem élőben és neten is. Tapasztalataim szerint netem messze rosszabb minden. Nemcsak az esélyek sokkal rosszabbak (legalább is férfi szempontból) hanem az ottani nők viselkedése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!