Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti egy nap többször...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti egy nap többször ha tartjátok a szemkontaktust kicsit távolabbról egy nővel "csak úgy" akkor azt miért teszitek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Speciel én azért mert tetszik, de hogy kinek mi jár a fejében csak a gondolatolvasók tudják. Lehet csak emlékezteted valakire. Mindenesetre ha szeretnél tőle valamit akkor vedd elő a legbűbájosabb mosolyod és mosolyogj rá, adj neki pozitív visszajelzéseket hogy szabad a pálya ne csak bámuljon menjen már oda és szólítson is meg.
2020. nov. 22. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Dugni szeretnénk
2020. nov. 22. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a férfiak többsége ebben tök béna. Én soha nem veszem észre ezeket a nézéseket... Emlékszem, volt egy lány osztálytársam, akinek csaptam a szelet, és mikor már le akart rázni magáról, akkor mondta, hogy miért nem próbálkozok azoknál, akik stírölnek, és kapásból mutatott két lányt az bevásárlóközpontban, akik tényleg engem néztek. :D Persze nekem akkor még ez az osztálytárs kellett volna...
2020. nov. 22. 00:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem csak arról van szó, hogy én nézem és észre kéne vennie. Ő is szokta kezdeni.
2020. nov. 22. 00:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert tetszik, vagy mert kívánom, vagy mert ő az egyedüli a közelben aki jól néz ki.
2020. nov. 22. 00:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Én mostanában lettem figyelmes erre a dologra,eddig nem is törődtem vele.

És megfigyeltem,hogy ha a velem szembejövő csaj szemébe nézek 3mp nél tovább és nem nézek el,akkor elkezd lefelé nézni és összeszorítja a száját.

Viszont ha én csinálom ugyanezt,akkor nagyon minimálisan felkapja a fejét,és az jön le a ebből a minimális testbeszédből,hogy hát hogyan képzelem azt,hogy nem nézem őt,meg összeszorítom rá a szám,vagyis elutasítom.

Érdekes.

2020. nov. 22. 01:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!