Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknek 20 felett sem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek 20 felett sem volt kapcsolatuk azok általában rondák?

Figyelt kérdés

Nem tudom elképzelni hogy milyenek az ilyen lányok, fiúk.

Én fiú vagyok, és nem volt barátnőm, igazából rondának nem tartom magam, sőt sokkal rosszabb fiúk vannak szép lányokkal. Inkább a szocializálódásommal van baj, szerintem valami szorongásom, fóiám lehet sajnos:(

2020. nov. 21. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam rondának sőt mások jóképűnek mondanak ( a hátam mögött is) de még nemvolt

20/f

2020. nov. 21. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Meg is válaszoltad a szitut.

Lelkibeteg emberekkel nem szívesen foglalkoznak a nők, sőt még új barátokat se nagyon tudsz találni így.

Rakj rendet magadban, aztán próbálkozz, ha úgy érzed!

F

2020. nov. 21. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:

A srácok igen, rondák. Van pár ilyen haverom.

A lányoknál inkább arról van szó, hogy vagy elszálltak az igényeik, vagy vallási okok vannak.

2020. nov. 21. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább gátlásosnak.
2020. nov. 21. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy nézek ki mont Peter Griffin :D soha sem volt és szerintem nem is lesz.

Said story.

2020. nov. 21. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Én rendesen helyes pasi vagyok de csak 19 évesen vesztettem el és azóta is csak 4 lánnyal voltam pedig nem egyszer jöttek a csajok illetve a középkorú anyukák is nagyon szeretnek.

Azonban ahogy írtad kérdező, a szorongás, a nem megfelelő környezet és nevelés(teljes apa figura hiánya) miatt még ha szembe is a jött a lehetőség akkor sem feltétlen tudtam/tudok élni vele...ismerd meg önmagadat a nőket és úgy általában az emberi természetet miértjeit és akkor tudni fogod hogy mit hogyan taníts újra magadnak.

2020. nov. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!