Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretem mutogatni magam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretem mutogatni magam?

Figyelt kérdés

Szeretek olyan ruhákat fel venni, amik minél többet mutatnak magamból😳

Illetve szeretem húzni a fiúk agyát, bugyi nélkül mászkálni miniruhában, este meztelenül fürödni a Balatonba, vagy strandra minél szexibb fürdőruhát fel venni:P vagy szoknyában direkt úgy ülni, hogy belássanak

2020. nov. 21. 18:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

Imádom az ilyen nőket, ahogy minden egészséges férfi társam, te pedig ezért csinálod.

Szerintem felizgat téged, mikor arra gondolsz, hogy az adott pali, hogy ki lehet éhezve a puncidra.

Te ettől nedves leszel, nekünk csontra áll, úgyhogy senkinek sem szar... 😀

F

2020. nov. 21. 18:57
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
Nincsenek önértékelési gondjaid?
2020. nov. 21. 19:28
 13/23 A kérdező kommentje:
#12 Szeretem magam
2020. nov. 21. 19:35
 14/23 anonim ***** válasza:
15%
Azt a kérdést fel sem merjem tenni hogy képek küldésében benne lennél e ?Ha már mutogatod magad akkor ne csak a pasik küldjenek a farkukról hanem a lányok is a puncijukról :) Tudom elég merész és perverz gondolat,de miért ne lehetne?Vagy neked mi a véleményed kérdező??
2020. nov. 21. 19:56
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak igaza van 😁
2020. nov. 21. 19:57
 16/23 A kérdező kommentje:
#14 A qurva szót ne keverjük össze a mutogatással:)
2020. nov. 21. 20:02
 17/23 anonim ***** válasza:
9%
Semmi ilyent nem mondtam és szerintem nem is céloztam ilyen jellegű szó és értelmezés címen sem,csak kérdeztem egy dolgot hogy benne lennél e és mit gondolsz erről??Senkit nem qrváztam le és nem is célom bántani senkit sem de mindegy!!!!!!!!!! Szerintem normális kérdésre normális válasz jár,de biztos lesz valaki aki majd egyszer válaszol nekem!Köszi
2020. nov. 21. 20:06
 18/23 A kérdező kommentje:
#17 XD nem fogok képet küldeni, túl intim
2020. nov. 21. 20:08
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Éppen az a joooo benne 😉😁 Na jó persze kell némi ismerkedés vagy egy kis bizalom hozzá,de szívesen benne lennék egy ilyenben 😊
2020. nov. 21. 21:45
 20/23 anonim ***** válasza:
27%

Amúgy ki nem...

F

2020. nov. 21. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!