Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is azok a legszebb pillanatok az életben, amikor először veszed be a szádba egy csaj mellbimbóját?
Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 14:02
1/10 anonim válasza:
Nekem azok a legszebb pillanatok amikor a péniszt veszem a számba.22L
2/10 anonim válasza:
Nekem az esküvőm, és a gyerekeim születése volt a legszebb, de kinek mi.
4/10 anonim válasza:
Hát, ha te emlékszel erre a pillanatra, akkor minden elismerésem! :D
5/10 anonim válasza:
Én még álmodozom róla, de amint lesz barátnőm és szex,akkor az nagy pillanat lesz🙄
6/10 anonim válasza:
Ezek szerint nem születtél olyan rég,kb 7éves vagy?
7/10 anonim válasza:
Valóban nagyon szép pillanat, amikor az anyuka a saját testéből tudja etetni a saját gyerekét. Van benne egy meghittség, egy csoda.
8/10 anonim válasza:
Minden új kapcsolatban emlékezetes pillanat ez. De vannak ennél emlékezetesebbek is. ;)
9/10 anonim válasza:
Nekem azok a legszebb pillanatok amikor a lány punciját veszem a számra! 😉
10/10 anonim válasza:
Igen, eszméletlenül imádom a kemény bimbókat nyalni, és közben a kellemesen puha melleket simogatni. Számomra ez nagyobb katarzis volt, mint mikor először toltam punciba a farkam. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!