Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tényleg szeretitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tényleg szeretitek ha elfenekelnek titeket?

Figyelt kérdés
Minden lany szereti ezt? Elegge sokan irtak mashol hogy igen es kicsit meglepodtem. Ha igen, milyen mertekben, mi a hatar? Pirosra is veretnetek a feneketeket?
2020. nov. 21. 00:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Huu igen, nagyon szeretem. Viszont azert veresre ne verje senki a popsim. De pirosra verhetik.

N 21

2020. nov. 21. 00:33
 2/13 anonim ***** válasza:
13%
Nem. Elöbb heréllek ki téged, mint hogy elfenekelj
2020. nov. 21. 00:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit sem elfenekelni, nekem nem tetszik. Csak mint irtam sok lanytol hallottam es meglepodtem rajta, kivancsi vagyok mit elveznek rajta. De herelj ki nyugodtan
2020. nov. 21. 00:55
 4/13 anonim ***** válasza:
43%
Az én legutóbbi exem imádta. Vérvörösre pofoztam, gyurmáztam, pálcáztam a popsijat. Jól bele is haraptam neki, széthúztam a farpofákat és kinyaltam a nunit, segglyukat is. F
2020. nov. 21. 01:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet elvezni en szeretem. De nem olyan durvan

18L

2020. nov. 21. 01:17
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit éreztek mikor elfenekelnek ?
2020. nov. 21. 01:22
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Én nem szeretem ha durván elfenekelnek, csak ha megpaskolnak kicsit.
2020. nov. 21. 01:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A válasz: NEM, nem minden nő szereti. Egy dominánsabb típusú nő meg pláne nem. Szóval bro' ne ész nélkül sózz egyből rá minden lány hátsójára szex közben, hanem módjával és figyeld a reakcióit bejön-e neki (mondjuk amúgy is figyelj a partneredre).
2020. nov. 21. 01:51
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

Én nagyon szeretem. De mi szerencsések vagyunk a párommal, mert már a kapcsolatunk elején kiderült, hogy ő dom (és seggpárti), míg én sub (és 0 mellem van, de jó seggem).

Nálunk a seggrecsapás a mindennapok része (akár csak ha kikelek az ágyból már akkor rásóz egyet) de a szexuális életünkben is teljesen mindennapos, hogy pirosra veri vagy pálcával nagyon megcsapkodja.

2020. nov. 21. 07:50
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Imadom
2020. nov. 21. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!