Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vonzó egy lányban vagy hátrány?
Figyelt kérdés
Engem mindig zavart a magasságom valamennyire
Nektek bejön egy 181 cm magas lány
Főleg azért is zavart mert pl felveszek egy szép magassarkút úgy érzem magam mint egy "harcos amazon" :D ezért többnyire lapost hordok
Egyébként egy normál testalkatu 181 cm lány ez inkább vonzó vagy hátrány
Kort is írjatok legyszi
2020. nov. 20. 23:44
21/27 anonim válasza:
20as
A 180+ magasság abszolút átlagon felüli lányoknál.
22/27 anonim válasza:
"Marmint az atlagnal az, ..." ahogy irtam is....
23/27 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene egy ilyen "harcos amazon", mert én 184 cm. vagyok:). <F38>
24/27 anonim válasza:
Vonzó persze, légy rá büszke. Ha jól rémlik, Netflixen van is egy ezzel foglalkozó film, bár én még nem láttam.
25/27 anonim válasza:
Lefeküdnék egyszer egy magas lánnyal. Az asszonyom is megengedi :)
26/27 anonim válasza:
Fú, nekem iszonyatosan bejönnek a magas lányok, főleg, ha egyébként is csinosak! Te pl. pár centivel vagy alacsonyabb nálam, az még pont jó. 29F
27/27 anonim válasza:
Aha 180 centi. az mindegy hogy ehhez 65 kiló vagy vagy 150? vagy hogy szép vagy-e vagy egy kapafogú bibircsókos banya? csak ennyiből kell eldönteni hogy tetszik-e? a jó csaj az 180 centisen +10 centis tűsarkúban is jó csaj. pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!