Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vonzó egy lányban vagy hátrány?
Engem mindig zavart a magasságom valamennyire
Nektek bejön egy 181 cm magas lány
Főleg azért is zavart mert pl felveszek egy szép magassarkút úgy érzem magam mint egy "harcos amazon" :D ezért többnyire lapost hordok
Egyébként egy normál testalkatu 181 cm lány ez inkább vonzó vagy hátrány
Kort is írjatok legyszi
Teljesen megértem a problémád, én is pont ilyen magas lány vagyok.
Engem nagyon feszélyez,ha alacsonyabb nálam a pasi, ha egymagasak vagyunk, az már rendben.
Sajnos eddig még 190cm körüli pasit nem sodort felém az élet, de remélem egyszer lesz olyan szerencsém.
A nálad 8-10 cm-vel magasabb férfiaknak egyáltalán nem zavaró.
Egyébként meg a testmagasság önmagában egy szám, az sem mindegy hogy milyen hozzá a testalkatod. Csak megsúgom a közismert tényt, a modelleknél 175 cm az alsó határ, de jópáran vannak akik 180 cm felettiek. Ha hozzá egy formás, karcsú, úgymond "hosszúcombú" nő vagy akkor a végtelennek tűnő combok nagyon is vonzó. Ha viszont 80-90 kg vagy hozzá... na mondjuk az 181 cm-vel már tényleg "őrmesteres".
Azert ez nem olyan hu de magas. Marmint az atlagnal az, de ha szembejonnel velem az utcan, akkor szerintem fel sem tunne..190+ mar kisse necces.
Amugy nezd meg, hogy a szupermodellek milyen magasak. Azok akik utan a ferfiak tomegesen csorgatjak a nyalukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!