Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/29 anonim válasza:
Maga a csaj teste nagyon erős 9es (a 10est másra tartogatom). A negyedik képnél már a farkam is merevedett, az nagyon jó. Kár hogy elég hülye stílusa van, legalábbis az nem jőn be nekem.
22/29 anonim válasza:
Én amúgy is csípem a goth stílust, szóval eslő három kép főleg okés.
23/29 anonim válasza:
Nekem is a tökéletes álmaim nője.
24/29 anonim válasza:
Jól néz ki! :) 10-ből 8-at biztos adnék!
25/29 anonim válasza:
10/8 vagy 9. Amúgy jó csaj azért nem 10/10 mert nyilván nem tökéletes.
26/29 anonim válasza:
Ki ő egyébként? Valami külföldi modell?
27/29 anonim válasza:
Van valami a lányban, ami engem nagyon megfog, ezért nálam tízes. :)
28/29 Noren1989 válasza:
#17, ha màr megszólítottàl; a csaj nekem pl tetszik a képek nélkül is. Az alter mucik vilàgéletembsn bejöttek. A temetős téma meg...vicc. Van egy kollegàm, akinek fétise, miatta említettem.
Ahogy làtom, sikerült triggerelni a népeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!