Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm hatalmas vibrátorral masztizik kb naponta, mennyit fog érezni belőlem?
A barátnőmnek van egy elég nagy vibrátora, 24-25 centi, 5,5-6centi vastag, epphogy csak átéri, de simán bemegy neki és naponta használja.
Hosszútávon kevés lesz neki az én átlag farkam?
26f 23l
Így van, utolsónál a pont.(#20)
Kitágulni nem a sok szextől vagy a nagy méretű farokkal / műfarokkal való behatolástól tud a hüvely, hanem az izomszövetet érintő traumáktól (szakadás, repedés, vágás), illetve a gátizmok gyengesége miatt, ami pl. helytelenül végzett súlyzós edzésektől, alhasi préselésektől (akár tartós székrekedés is...) és nagy súlyok emelgetésétől - mert a gátizmokra is nyomunk olyankor, nem keveset. Nem tudom mik a terhes gyakorlatok, remélem intim tornára gondolt aki írta...
Normál, erős hüvelyizmok mellett veled is élvezi majd a szexet százéves korotokig, mert nem mikropéniszed van.
21
Szerintem ez egyáltalán nem igaz, siman kitágulnak a lányok idővel. De lehet én tévedek, akkor bocsm
Ilyen vicces, frappans valaszt meg sehol sem olvastam😂😂😂
ja de🤦🏻♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!