Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen az anális dolog? Csak nekem ilyen?
Természetes dolog. Sok síkosító és némi határozottság.
Nekem feszítő érzés szokott lenni.
Bár mindig párommal együtt játszunk, ő rá segít a nyelvével. Csúsztatja be a plug-ot, közben a csiklómon játszik a nyelvével. Lehet te is vehetnel egy vibratort amivel közben játszol a csiklodon, hogy elvedd a figyelmet a , fajdalomról’.
Elsőre nekem is ilyen volt, nem szabad megijedni tőle. Sok síkosító, relaxálás és fokozatosság. Akkor be fog menni :)
21/l
Jobb érzés, mert jobban kitölt (gondolom ugyanígy lehet vaginálisan is). a végbél hossza egyénfüggő, emiatt az is az, amit be lehetséges/érdemes tolni. Amikor én valami feszülést éreztem, akkor kivettem a dildót, jobban síkosítottam a dildót és magamat, betoltam a dildót, és ahol feszült, ott pihentettem, és addig kényeztettem magamat elöl, utána tovább tudtam tolni. Azonban így is van ezután egy fal, aminek nekitolva fáj (kicsit-közepesen fájósan, nem pedig feszítősen), ebből tudtam, hogy ott kopp van, nincs tovább, mert abból baj lenne. Így nekem bemegy a 20,5 cm·5,5 cm-es Real Rapture 10 teljesen és a 37 cm·6 cm-es Dick Rambone-ból 22 cm (de nem az összes ;-( )
40FHET
Igen, és #6 emiatt lehet, hogy egy rúdvibrátorból csak 12 cm megy be, de pl. hanyatt fekve egy görbébb dildóból 20 cm is. Nekem az üveg dildóból 19 cm megy be, a 3-szor vastagabb PVC dildóból 22 cm.
Próbálkozni kell. Lehet érezni a különbséget a "feszít és türelem+lazítás+síkosító kell" és a "fáj, és ha tovább nyomom, baj lesz" közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!