Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megtudta, hogy a két legjobb barátjával régebben lefeküdtem egy buli után (meg még volt egy srác negyediknek a szobatársuk) és ez nagyon zavarja, szerintetek hogyan tudnám meggyőzni, hogy ennek nincs semmi értelme, hogy ezen idegeskedik?
Ilyenkor gondolom azt, hogy nem is olyan rossz hogy nincs barátnőm
20/f
Együtt voltál már a jelenlegi barátoddal amikor a dolog történt? Mert ez nem derült ki a leírásból és igen fontos körülmény, mivel ha nem voltatok akkor még együtt semmi dolga nincs ezzel, mármint nem számoltathat el ezért.
Mellesleg öröm nézni mennyien ítélkeznek, holott melyik srác ne akarná kipróbálni 2-3 lánnyal :D
lehet hogy zavarja a tudat, de szerintem nem jogosan haragszik rad, mert akkor meg nem voltatok egyutt, nem megcsaltad. aki meg itt fanyalog a kerdezore az remelem sose nezett meg gangbanget az interneten.
ha nem tud ezen tullepni, akkor szakitsatok, mert minden veszekedeskor fel fogja hozni hogy bezzeg te meg lefekudtel a haverjaimmal
Jézusom, ebben nincs semmi rossz. Mielőtt össze jött a barátjával, azt csinált amit akart. Senkinek semmi köze hozzá. Persze a pasinak kicsit fura lehet, de szerintem túl tudja tenni ezen magát.
Kérdező, nem hiszem hogy sokmindent tudsz tenni az ügy érdekében, mint látod kétféle ember van: aki szerint nem gáz és aki szerint teljesen elítélendő. Ha a pasid az utóbbi, akkor sosem tudod meggyőzni.
29f
Elkepeszto hogy emberek kepesek bologatni hogy bizony a sracnak semmi koze hozza. Valoban nincs kozunk hozza hogy a parunk mit csinalt mielott velunk osszejott, de azert egy kicsit kulonbozik az hogy esetleg kiprobalta mondjuk 2 random sraccal elottem es az hogy a legjobb barataim partiba vagtak es en utana napi kapcsolatban vagyok ezekkel az arcokkal, veluk osztom meg a problemaim, oket hivom at magamhoz dumalni mikozben ott a no is... Hogy csak egy peldat emlitsek.. Aki szerint ez teljesen normalis es lerendezhetjuk annyival hogy hat lepjen tovabb a srac annak szivbol gratulalok, sajnos az erzelmek nem tanithatoak... Igazi lelkiszegenyek lehettek.
24es voltam
27/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!