Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet instán úgy ráirni lányként valakire, hogy ne legyen szánalmas? (Nem akarom hogy nagyon nyomulós legyen)
"Ha megdugna, akkor miert rohogne ki utana?"
Gondolom valami népszerű insta pasinál akarsz próbálkozni, ahol sorbaállnak a jelentkezők. Hidd el, ha bejössz neki, akkor nem fog nemet mondani, de ettől még maradsz az a csaj, aki önként jelentkezett kezelésre, és ugyanolyan vicces leszel, mint a többi jelentkező.
Mi ez a hülye sztereotipizálás hogy egy nő nem kezdeményezhet kapcsolatot, mert az olyan mintha önként jelentkezne egy dugásra?
Basszus a 21. században vagyunk ember
Gimis korom óta előfordul gyakran, hogy nő kezdeményez nálam, ebből csak mindössze kétszer lett azonnali dugás, de ott egyértelműen a tudtomra is adták hogy ez a helyzet (mellesleg nem voltak túl józanok se, meg én se!).
Nemegyszer volt hogy a lány jött oda aztán elkezdtünk beszélgetni és utána ugyanolyan kapcsolat lett mintha én kezdeményeztem volna. A első randin ha látom h nem az a "könnyű préda" akkor onnantól úgy állok hozzá.
Most ez valszeg ugyanígy működika virtuális térben is...
14: rád is az instán szoktak rádírni ismeretlen rajongó kiscsajok?
Nálam is kezdeményezett már nő, és komoly több éves kapcsolat lett belőle. De nem ismeretlenül levadászott valami magamutogató oldalon
Ez az eset inkább arra hasonlít, amikor a rocksztárok előtt a backstageben sorban állnak a rajongó kislányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!