Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti gumi nélküli aktus után hogyan?
Eddig gumival védekeztünk, aktus után még sokszor összebujva maradtunk. De fogamzasgátló mellett döntöttünk. Már pár alkalommal így voltunk együtt, de ez az összebújás így elmaradt. Élvezés után futok ki, mert érzem, hogy kifolyik belőlem az anyag. Meg futás közben is fogom oda a zsepit, nehogy elcseppenjen míg a fürdőbe érek.
Ez olyan illúzió romboló, ebbe bele se gondoltam, mielött elkezdtem szedni. Emellett az összebújások is elmaradnak, vagyis a szex után közvetlen. Csak tisztálkodás után bújunk össze, de ez így nem olyan.
Ti hogy csináljátok?!
22l
Valószínűleg a törülköző a legjobb megoldás, de személy szerint nem preferálom. Nekem az illúzióromboló. Mi is hiányoljuk a bújást ezért inkább azt csináljuk, hogy addig bújunk amíg még nem lankad le a farka és bennem van. Majd jön egyből a zsepi. Nyilván nem ér fel azzal és nem tart addig mint amikor óvszerrel szinte egyből mehetett a bújás, ugyanakkor abban is van valami romantika és különlegesség, hogy még egymásba gabalyodó nemiszervekkel ölelkezünk (ezt nagyjából úgy kell elképzelni, hogy missziónáriusnál rámdől a barátom és lovaglónál én esek rá ((aktus után))).
Utána pedig próbálom kifolyatni magamból wcn és utána teszek be tisztaságit és úgy bújunk.
Köszönöm a válaszokat!
A törölközős megoldáson még nem gondolkodtam 🤔
Nálunk is a gyors puszi, tisztalkodás a fürdőbe, majd bújás a menet kb.
A lenyelés, zsepibe élvezés nem téma nálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!