Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, miért háborognak a nők, ha __rvához megy a férfi?
"Nem értem, miért háborognak a nők, ha __rvához megy a férfi?"
Milyen nők? Mármint konkrétan milyen viszony fűzi a nőket a férfihoz, akivel kapcsolatban szerinted "háborognak" emiatt?
én azért háborognék, mert félnék milyen betegséget hoz haza, és mert sértené az egómat
régóta együtt vagyunk a párommal, és nem tagadom, eszembe jutott már, hogy lennék már mással is, csak az újdonság meg az izgalom kedvéért
de gyakorlati síkra persze nem fektettem
"Most jöhettek azzal nők, hogy nem csak a Ryan Reynoldsoknak van jó nőjük, de én nem ezt látom."
Akkor szerintem érdemes lenne szemorvost, vagy legalább egy jó optikust felkeresned.
Ha meg valakiről - ennyire bántó stílusban - te magad írod azt, hogy "teleszart búvárruha" külsőre, akkor miért gondolod, hogy az általad "jó nő" kategóriába sorolt nőknek kéne, hogy bejöjjön a jóképű, jó testű férfiak helyett?
Hol van ebben logika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!