Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értem, miért háborognak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, miért háborognak a nők, ha __rvához megy a férfi?

Figyelt kérdés
Miközben sok kapcsolatban a nő miatt x idő után nincs szex, vagy eleve a mai világban, ha nem vagy egy Ryan Reynolds, meg is szakadhatsz, mint a véres hurka, akkor sem lesz csinos, vonzó, de még átlag nőd sem. Azok is az ilyenekre buknak. Aztán csodálkoznak, hogy senki nem udvarol nekik, hát persze, mert nem akarják fogadni azt átlag kinézetű, egiaztenciaju palitól, az nem számít kezdeményezésnek. Most jöhettek azzal nők, hogy nem csak a Ryan Reynoldsoknak van jó nőjük, de én nem ezt látom. Ha van is átlag teleszart búvárruha Józsinak nője, az olyan ronda, mint a saját öreganyja.
2020. nov. 15. 22:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Nem értem, miért háborognak a nők, ha __rvához megy a férfi?"

Milyen nők? Mármint konkrétan milyen viszony fűzi a nőket a férfihoz, akivel kapcsolatban szerinted "háborognak" emiatt?

2020. nov. 16. 16:00
 12/13 anonim ***** válasza:

én azért háborognék, mert félnék milyen betegséget hoz haza, és mert sértené az egómat

régóta együtt vagyunk a párommal, és nem tagadom, eszembe jutott már, hogy lennék már mással is, csak az újdonság meg az izgalom kedvéért

de gyakorlati síkra persze nem fektettem

2020. nov. 17. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:

"Most jöhettek azzal nők, hogy nem csak a Ryan Reynoldsoknak van jó nőjük, de én nem ezt látom."

Akkor szerintem érdemes lenne szemorvost, vagy legalább egy jó optikust felkeresned.

Ha meg valakiről - ennyire bántó stílusban - te magad írod azt, hogy "teleszart búvárruha" külsőre, akkor miért gondolod, hogy az általad "jó nő" kategóriába sorolt nőknek kéne, hogy bejöjjön a jóképű, jó testű férfiak helyett?

Hol van ebben logika?

2020. nov. 22. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!