Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim. Ti mire szavaztok? Punciba élvezés, vagy inkább kihúzzátok?
Figyelt kérdés
Örök vita, hogy hova jobb élvezni, punciba, vagy kihúzni, és cicire, arcra, stb élvezni. Én személy szerint nem szeretek punciba elmenni, nem olyan jó. Azért kérdezem, mert volt már olyan csajom, aki szóvá tette, hogy miért nem a punciba megyek el (gumival), és mikor mondtam neki, hogy én nem szeretem úgy, az volt a válasz, hogy biztos valami baj van velem. Szóval velem van a baj, vagy más is szereti kihúzni?2020. nov. 15. 17:41
A kérdező szavazást indított:
punciba
kihúzom
40 szavazat
1/14 anonim válasza:
Kihúzom, eldobozolom, leadom a spermabankba
A lány csak akkor kapja meg, ha fizet érte.
2/14 anonim válasza:
Én a nő szervezetébe szeretem jutattani egyből az anyagot.
Tehát abszolút a puncira szavazok.
Ilyen opció nem volt, de ha egyből torokra tehetem, azt sem utálom.🤭
Tehát én így...
F
3/14 anonim válasza:
Mindkettő jó. Én inkább arra szavaznék, hogy felváltva. Nem jó a monotonitás. :)
4/14 A kérdező kommentje:
A kihúzom résznél minden beletartozik. Az is, ha szájba megy, arcra, fenékre, stb.
2020. nov. 15. 17:44
5/14 A kérdező kommentje:
Meglepően elsöprő győzelem a punciba élvezés javára. Akkor lehet mégis velem van a baj? Nekem egyszerűen nem esik jól, túl szorító érzés, a ritmust is nehéz elkapni így.
2020. nov. 15. 21:53
8/14 anonim válasza:
Tök más gumival meg gumi nélkül. Legjobb gumi nélkül punciba. De ha van gumi akkor jobb kihúzni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!