Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már ilyen veletek?
Figyelt kérdés
Élvezett már pasi a harisnyás lábatokra? Izgatna? Kipróbálnád?2020. nov. 12. 22:25
2/9 anonim válasza:
Tanácsként: ha te szeretnél valamit egy nőtől akkor tegyél is le valamit az asztalra ne csak annyit, hogy vadidegenként azzal kezded "rá akarom verni a lábadra a f.om". Nem ördögtől való a kérésed, de előtte el kell varázsolnod az adott nőt, elérned hogy kívánjon, nagyon-nagyon begyere neki és utána talán meg tudod kérni rá hogy kedvedért megtegye.
3/9 anonim válasza:
Abszolút igaza van a 2#-nek.
A szex mindig 2 emberes dolog, ha te elvarázsolod a csajt valamivel, ő is el fog téged:)
6/9 anonim válasza:
Igen élvezett, de nem azért mert engem különösen élvezet, hanem azért mert ezzel örömet okoztam neki, valamint mi szeretjük az extrább dolgokat is
7/9 anonim válasza:
Nekem bele szart a harisnyamba és pörgette a feje felett!
Minden csupa fos lett és igy spriccelt nagyokat!
9/9 anonim válasza:
Mezítláb igen,azt szeretem,de a harisnyás szex nem az én világom.L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!