Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Tudtok még igazán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudtok még igazán férfiként tekinteni egy férfira úgy, hogy max 5 percet bír szex közben? Vagy ezekután már csak simán puhapöcsnek tekintetek rá?

Figyelt kérdés

2020. nov. 15. 22:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nyugi... Nekem pl megy tovább is, de a csajom 5percen belül el tud menni, illetve van hogy nem, de akkor fél óra alatt sem. Szval mindenki másképp működik. Amúgy milyen unalmas lenne, ha mindenkivel egyforma lenne a szex. :D
2020. nov. 16. 09:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Amit tudok javasolni, hogy verd ki előtte 1-2 órával, így nem leszel annyira felizgulva. A gyakori önkielégítés segít abban, hogy elhúzd az időtartalmat...
2020. nov. 16. 09:41
 23/24 A kérdező kommentje:

22

Érdekes, nálam ez sem segít, mert még túl gyakoriak is ezek az önkielégítések. Amúgy ha előtte elélvezek egyszer, a második is ugyanolyan rövid lesz. Cserébe nincs is olyan erős merevedésem. Szóval sehogy sem jó ..

2020. nov. 16. 10:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Sajnos az én párom 40 éves lesz idén,kb ha 10 percet bír sokqt mondok!!.

Totáp kivagyok pedig én bírnám sokáig és ezért nem sűrűn vqgyunk együtt ,konkrétan az elsőre emléxem vele beleültetett lovagoltam kettőt és közölte szalj ki basszus elmegyek!!

Ennyi volt

2021. febr. 16. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!