Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Tudtok még igazán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tudtok még igazán férfiként tekinteni egy férfira úgy, hogy max 5 percet bír szex közben? Vagy ezekután már csak simán puhapöcsnek tekintetek rá?

Figyelt kérdés

2020. nov. 15. 22:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
8%
Azért nem kellesz neki. Mert vannak olyanok mint én, akik hatalmas ászok az ágyban. Nektek max a lehulló morzsák jutnak.
2020. nov. 15. 22:37
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi én is ilyen vagyok és imád a barátnőm.

Csak meg kell találni azt a lányt aki igazán szeret téged.

2020. nov. 15. 22:39
 13/24 anonim ***** válasza:
87%
Aki itt fényezi magàt mind egy lúzer. Ne foglalkozz velük, csak szeretnènek közel kerúlni pinàhoz. Bármire ràrepúlnének ha lenne.
2020. nov. 15. 22:49
 14/24 anonim ***** válasza:
Sajnos egy olyan ferfikent, aki nem tudja megadni, amire vagyom.
2020. nov. 15. 22:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nők akiknek elég (sőt, nagyszerű) a nyalás+ujjazás+kevés behatolás, van akiknek nem. Ez a bizonyos valaki az utóbbi kategóriába tartozik.
2020. nov. 15. 23:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindentől függ. Voltam már olyan nővel akivel gumiban fél perc alatt elsültem mindig mert valahogy anatómiailag olyan tökéletesen úgy ért hozzám hogy nem bírtam tovább. Lehet csak pont ilyeneket fogsz ki? Lehet második harmadik menetre úgy elzsibbadsz hogy te nem tudsz majd elmenni. Illetve vannak ilyen sprayk és krémek amik kicsit elzsibbasztanak és nem fogsz olyan hamar elmenni.
2020. nov. 16. 00:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Illetve 15ös nagyon jót írt van ilyen.
2020. nov. 16. 00:57
 18/24 anonim ***** válasza:
65%
Több előjaték, valamint ha neked jó volt, akkor ne hagyd h a csaj izgalma karba vesszen... Kézzel, szájjal lehet folytatni. Aztán ha megint tettre kész a szerszám akkor hajrá! Vagy először ő kielégít szájjal, aztán te őt nyalod... és amikor megint tettre készen érzed magad akkor a behatolás... Az első menet nekem is gyakran hamar élvezéssel jar, de a második általában megadja amit vár... Ha jól csinalom... Persze nekem sem minden nőnel sikerült elérnem, de szeretem nyalás közben érezni ahogy szorít a combjával a csúcsponton... vagy ha nem véresen, de karmolja a hátam.... :)
2020. nov. 16. 02:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd bele jön, de ha hosszu az elő es utó játék akkor elég is lehet az az 5 perc ha tartalmas
2020. nov. 16. 08:50
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából még egy nő sem mondta konkrétan a szemembe, hogy milyen gáz ez, max utalt rá. De ez a legutóbbi csaj tényleg úgy tűnt, hogy elfogad.
2020. nov. 16. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!