Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem hiányolom a strandokról ezt?
Figyelt kérdés
Régebben még néha- néha lehetett látni egy- egy nőt, aki természetesen hordta a nuniján a kis szőrmókot.
Ma már nemhogy bikinivonal alól kilógó kis pamacsokat nem látni, de szőrös nunit sem, ahol a bikinivonal szedett csak.
Csak az én szememnek szép és izgalmas látvány egy szép kis fiatal csinos nőn ilyent látni?
2020. nov. 15. 12:32
11/17 anonim válasza:
Mindig csupaszon jártam strandra, egy bizonyos kérés miatt a következő szezonon szeretném kiprobalni természetes szorzettel. Remélem nem kell szegyenkeznem emiatt és nem ítélnek el mások. 🙂
12/17 A kérdező kommentje:
#9?
2020. nov. 15. 13:00
13/17 A kérdező kommentje:
11- szerencsés pasid van. :)
2020. nov. 15. 13:05
14/17 anonim válasza:
"kis szőrmókot." "kilógó kis pamacsokat"
Ezekre gondoltam főként.
15/17 A kérdező kommentje:
#11- szerintem inkább az fog történni, h sok- sok kiváncsi tekintet fog odaszegeződni a kis szőrmókod miatt, nem hiszem h szégyenkezned kéne miatta. :)
#Értem, köszönöm. :)
2020. nov. 15. 18:19
16/17 anonim válasza:
Hol strandolsz novemberben? :)
17/17 A kérdező kommentje:
Vannak strandok, amik egész évben nyitva vannak. Vannak szaunák, továbbá ugye nyáron a balatoni strandok.
Nem gondolom, h évszakfüggő lenne a kérdésem. :)
2020. nov. 16. 11:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!