Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más sem keresne barátnőt, sőt szexet sem 12 cm-es pénisszel amely még vékony is?
Igaz, én fiú vagyok, de nekem pl tetszenek az apró farkak is.
Illetve sosem a szex a lényeg. Igaz, hosszas folyamat, de működik. Először barátkozz össze a hölggyel. Ez évekbe telhet. Találj valaki olyat aki minél inkább hasonlít rád, és barátkozzatok. Ne légy nyomulós, ne akarj barátságnál többet. 1-2 év után, miután a barátság megerősödött, nagy eséllyel ő is elkezd irántad érzéseket táplálni.
Én így ismertem meg álmaim szerelmét (lány), és lásd: a barátságunk elejétől tetszettem neki, annak ellenére hogy nem vagyok a legszebb, és van 20 kiló feleslegem, ennek ellenére igen is aktív nemi életet élünk.
Ezzel csak annyit akartam hogy lásd, a lányokat (és amúgy a fiúkat sem) érdekli a külső, hogyha megszerették a személyiségedet. Törekedj inkább egy egészséges kapcsolatra egy normális lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!