Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában akik 18 előtt vesztik el azoknak jó kinézetük van?
Ezen az oldalon kb mindenki fiatalon kezdte a szexet.
Én 20 felett is szűz vagyok. De az biztos hogy aki időben veszti el annak később nem lesz önbizalomhiánya a másik nemnél. Meg annyi idősen jót tehet az önértékelésnek, főleg fiuknál.
Igen általában az tudja elveszíteni fiatalon aki jól néz ki. Ez a fiúkra igaz. A lányoknál a bűn rondákat is megdugják 18 alatt (általában) mert a punci a lényeg nem a csomagolás.
Általában véve beszéltem sok kivétel lehet. De ahogyan látom/láttam a dolgokat ez így megy sajnos vagy/nem sajnos
" De az biztos hogy aki időben veszti el annak később nem lesz önbizalomhiánya a másik nemnél. "
Ez hatalmas hülyeség. 18 alatt vesztettem el, de még most is néha rámtőr egy nagy adag önsanyargatás. Plusz szerintem amikor elvesztettem, akkor nem néztem ki különösebben jól, az azt követő években fogytam le, és tetettem rendbe a fogaimat.
2es
Akkor nem tudhatod, milyen önbizalomhiánya van annak, aki 20 felett is szűz.
Igen, én is vékony voltam, későn érő. 22 voltam, mire sikerült elvesztenem.
18 évesen úgy néztem ki kb. mint egy 14 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!