Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Általában akik 18 előtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában akik 18 előtt vesztik el azoknak jó kinézetük van?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon kb mindenki fiatalon kezdte a szexet.

Én 20 felett is szűz vagyok. De az biztos hogy aki időben veszti el annak később nem lesz önbizalomhiánya a másik nemnél. Meg annyi idősen jót tehet az önértékelésnek, főleg fiuknál.

2020. nov. 15. 09:32
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Igen általában az tudja elveszíteni fiatalon aki jól néz ki. Ez a fiúkra igaz. A lányoknál a bűn rondákat is megdugják 18 alatt (általában) mert a punci a lényeg nem a csomagolás.

Általában véve beszéltem sok kivétel lehet. De ahogyan látom/láttam a dolgokat ez így megy sajnos vagy/nem sajnos

2020. nov. 15. 09:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

" De az biztos hogy aki időben veszti el annak később nem lesz önbizalomhiánya a másik nemnél. "

Ez hatalmas hülyeség. 18 alatt vesztettem el, de még most is néha rámtőr egy nagy adag önsanyargatás. Plusz szerintem amikor elvesztettem, akkor nem néztem ki különösebben jól, az azt követő években fogytam le, és tetettem rendbe a fogaimat.

2020. nov. 15. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Én vékony voltam és alacsony esélyem nem volt. 22 és fél voltam amikor elvesztettem.
2020. nov. 15. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:

2es

Akkor nem tudhatod, milyen önbizalomhiánya van annak, aki 20 felett is szűz.

2020. nov. 15. 11:11
 5/9 érdeklődő35 ***** válasza:
50%
3# lány, vagy fiú vagy?
2020. nov. 15. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, én is vékony voltam, későn érő. 22 voltam, mire sikerült elvesztenem.

18 évesen úgy néztem ki kb. mint egy 14 éves

2020. nov. 15. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
5-ös fiú
2020. nov. 15. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem ettől függ... hanem a személyiségtől (férfiként) illetve nyitottságtól (nőként). Attól hogy egy pasi "jól néz ki" még nem lesz nője ha nem tud csajozni. S attól egy nő csinos és ezért többen csapják neki a szelet még nem biztos, hogy olyannal is találkozik akiben meg tudna bízni, kölcsönös vonzalmat kialakítani hogy eljusson vele az ágyig.
2020. nov. 15. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
nem néztem ki sose jól. viszont ez azt hozza magával, hogy csak a saját 'kategóriámból' választhattam.. inkább maradtam volna szűz.
2020. nov. 15. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!