Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Már szex előtt benyúltok felmérni a pasi farkát?
Mondjuk sokadik randin vagy valahol még mielőtt megtörténne maga a szex. Benyúltok és ha kicsi el is hagyjátok a pasit? 😰
Én azért félek ettől mert az enyém állva is csak 14 cm, de lankadtan olyan 4-5 cm 😥
F/24 (szűz)
Én volt, hogy benyúltam kíváncsiságból mert a srác húzta az agyam, és nem akarta hagyni, hogy elsiessem.
Mondjuk ott jóval kisebb volt mint elsőre sejtettem, de én továbbra is tartom magam ahhoz az elvhez, hogy sokkal többet számít a technika mint a méret.
Volt már nagy farokkal kegyetlen rossz szexem, de kb a te méreteddel is volt már eszméletlenül jó együttlétem.
Nyilván van akinek számít a méret, de hidd el nekem, hogy aki szeret nem ezt fogja nézni.
Ismerd ki a partnered, tudd hogy mi jó neki és tanulj, hogy hogyan lehetsz mégjobb.
Ha oda terelődik a szó, hogy rákérdez akkor pedig mondd bátran, hogy bár nem túl nagy de szeretnéd jól használni.
Ne aggódj. Jó partnerrel nem lesz gond. 😉
Nem nyúltam be, én is úgy vagyok vele hogy a technika a lényegesebb :)
Amúgy a páromnak is "grower"/vérpénisze van, lankadt állapotban pici, olyan 4 centi. Imádom, olyan kis cuki amikor nincs szolgálatban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!