Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fogok tetszeni a barátnőmnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok tetszeni a barátnőmnek ha vékony vagyok?

Figyelt kérdés
Még nem látott ruha nélkül. De eléggé vékony vagyok. A farkam pedig görbe nagyon, balra fölfelé. Sokszor attól félek hogy kényelmetlen lesz így a szex, mert nem fog bemenni, vagy feszinetni fogja a hüvelyét.
2020. nov. 14. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A puding próbája az evés. Én honnan tudjam, tetszel-e majd a barátnődnek meztelenül?
2020. nov. 14. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem Billie Eilish tipusu ruhakat hordasz, akkor tudja kb mit fog latni
2020. nov. 14. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a férfiaknak úgy a nőknek is röntgen szeme van, pontosan sejti/tudja milyen a testalkatod. A férfit szereti meg nem a péniszt - el fog fogadni azzal együtt bármilyen is van. Sokaknak van un. Peyroine elváltozása, ha csak kis-közepes mértékű akkor nem lesz probléma az aktus során.
2020. nov. 14. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
83%

Ha vékony vagy, az látszik. Bő ruhákban az, hogy nem töltöd ki őket, testhezállóban pedig, hogy pici a tested. Plusz, ha látott rövid ujjú felsőben / halásznadrágban, tudja milyen a karod/vádlid.

Egyébként meg ne aggódj miatta, sok lánynak bejön, és, ha a barátnőd, jártok, akkor valószínű azért van veled, mert tetszel neki.

Ha mond bármi rosszat, megalázót a testedre, dobd! De 99,9999%,hogy nem fog😇

2020. nov. 14. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!