Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szexnél zavaró a pici fenék?
Nem vagyok valami nagydarab csaj, elég vékony vagyok, kis fenékkel meg kis mellekkel(A kosár) Ez nekem valamilyen szinten mindigis okozott egy kis önbizalomhiányt, de már dolgozok rajta. Volt egy barátom fél éve, akit ez nem zavart, meg sosem éreztette velem hogy nem kívánna. Viszont egy alkalommal a fenekemet is kinyalta és szóba hozta hogy kipróbálhatnánk az anált. Én ebbe nem mentem bele, mert zavart hogy ugye mivel kisebb a fenekem neki valahogy nem lenne olyan élvezetes, meg a látvány sem lenne olyan szép mondjuk hátulról. Mostmár úgy vagyok vele hogy szívesen kipróbálnám, mert az anál gondolata izgat, csak ugye van ez az önbizalomhiány. Szeretnék ezen valahogy túllendülni, hogy ha lesz barátom és ő is benne van, akkor ez ne okozzon hátrányt.
Most nem az itt lévő hozzászólások fogják megoldani ezt a dolgot, de azért kíváncsi lennék külső véleményekre is.
Ui:nem azt mondom hogy olyan a fenekem mint egy síkképernyős plazma Tv, mert azért domborodik valamennyire, meg formásnak is mondják, de azért nem akkora hű de nagy szám
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!