Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy popsis nők, asszonyok. Szeretitek és elfogadtátok a nagyobb popsitokat és otthon vagy pl strandon ki is emelitek, pl tangás fürdőruha? Párotok férjetek szereti, kényezteti?
Nekem nagyon rövid ideig volt kicsi fenekem. Korábban kicsi túlsúly volt rajtam, ami főleg csípő tájékon volt, így a fenekem is nagyobb volt. Ekkoriban egyáltalán nem tetszett. Aztán fogytam nagyon sokat, vékony lettem és láttam, hogy a fenekem teljesen lapos lett. Ezután elkezdtem sportolni, nagy hangsúlyt fektetve a farizomra és meglett az eredménye :D vékony vagyok, de a fenekem "nagy". Mutogatom a hétköznapokban olyan értelemben, hogy szeretem a feszülős nadrágokat például. Magyarországon én strandra tangát nem veszek fel, mert szerintem ez az ország erre még nem érett meg, de külföldön simán.
Szerintem akiknek túlsúly miatt nagy a fenekük azok nem mutogatják, de akik dolgoznak érte, hogy formás legyen azok igen, mert ebben munka van :) az edzőm mondjam mindig, hogyha te nem figyelsz a fenekedre, akkor más sem fog. Szerintem ez igaz :)
Enyhén telt vagyok. Olyan egészségesen molettecske. Kicsit nagy csak. Strandra simán felveszem a mini tangám ami csak ott takar, ahol éppen kell. Nem érdekel kinek mi a véleménye. Akinek nem tetszik ne nézze. Férjem imádja, szereti, kényeztetni is.
45N
#12-es, megmutatod? Imádom!
És kedves kérdező, a te feneked is nagy? Meg akarod mutatni? Köszi!
(Rajongótok vagyok, ez van..)
A barátom imádja nagy fenekem. Mielött megismertem nem igazán tudtam,hogy takarjam vagy kiemeljem.
Azóta kiemelem,mert ő megerősített benne, hogy a "nigg..segg" igenis jó.(bár ő ennél is nyersebben fogalmazott)
És foglallkozik vele (meg velem is) hogy kerek kemény maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!