Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a nemi életet abortusz után, ha már mindketten nagyon ki vagyunk éhezve?
Figyelt kérdés
3 hete mindketten koronavírusosak voltunk, nekem nagyon erős tübeteim voltak, gyakorlatilag izomfájdalmon, folyamatos fullasztó köhögéstől, magas lázon át minden volt majdnem 2 hétig. Ezalatt kellett volna megjönnie, de elmaradt. Vègül legjobb barátnőm tanácsára csinálam terhességi tesztet, ami pozitív lett. Terveztünk gyereket, nem védekezünk már 2 hónapja. A betegségem azonban nem hiszem, hogy jót tett neki, bár az orvosom szerint nincs olyan kutatás, mely kimutatta, hogy károsodik a koronavírus miatt a magzat, mi inkább az elvetetés mellett döntöttünk. Hétfőn volt az abortuszom, 1 hete már jól vagyok, negatív tesztem is van, meggyógyultam a vírusból. Ameddig nagyon beteg voltam egyáltalán nem szexeltünk, most meg nem lehet 4 hétig. Mindketten nagyon kívánjuk egymást, az orális kènyeztetés már kevés, teljesen ki vagyok már készülve a szexhiánytól.2020. nov. 13. 16:09
1/14 anonim válasza:
Az egészséged érdekében szerintem ki lehet bírni 4 hetet szex nélkül, a többit inkább nem minősíteném.
2/14 anonim válasza:
Ennek mi köze a gyerekneveléshez?
3/14 A kérdező kommentje:
Nem kérek ítélkezést az abortuszom miatt, mi így láttuk helyesnek és kész.
2020. nov. 13. 16:14
4/14 anonim válasza:
Nem vagytok állatok, csak tudtok uralkodni magatokon még 4 hétig.
Ha egy gyermeket ilyen könnyen elvetettetek, a 4 hét önmegtartóztatást is kibírjátok.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem volt könnyű, de ez volt az egyetlen felelős döntès ilyen helyzetben, nem akarunk beteg gyereket vagy olyat, akiről később derül ki, hogy az.
2020. nov. 13. 16:20
6/14 anonim válasza:
Tehát a gyilkosság egy felelős döntés. Értem.
7/14 anonim válasza:
1-es vagyok, én abortusz párti vagyok, és nem ítélkeztem, mégis trigger volt számodra. Ha valóban terveztétek a gyereket, akkor legalább az első vizsgálatot megvárhattátok volna, hogy egészséges-e. A kismamákra és a magzatokra nem ártalmas a covid. Az abortusszal viszont lehet elrendeztetek magatokat 2 évre, amíg nem lesz gyerek. És te a szex miatt vagy kiakadva. Inkább ez az érdekes. De pont emiatt az is felmerül bennem, hogy kamu az egész.
8/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvosom, hogy fél év múlva próbálkozhatunk, ha szeretnénk gyereket. Ameddig le nem megy a koronavírusmizéria, addig nem fogunk. Előtte átlagosan napi 2 alkalommal szexeltünk, most meg hetek óta semmi, te is kikészülnék ilyen helyzetben. Megviselt az abortusz, párom nővére pszichológus, sokat segít nekem ilyen téren most a feldolgozásban, ezért nem kérdeztem erre irányulóan.
2020. nov. 13. 17:06
9/14 anonim válasza:
Osztom a #7-es észrevételét, lehet kicsit elkapkodtátok a művi terhességmegszakítást. Ennyi erővel minden nátha, influenza stb. betegség esetén el lehetne vetetni a magzatot.
Ja amúgy ha már az orvosoddal beszéltél... azt nem mondta véletlenül hány hétig legyél önmegtartóztató??? Mert mi így a távolból meg nem mondjuk. Függ attól is hogy milyen típusú volt a beavatkozás (vákuumos leszívás, vagy küretürítés), hány éves vagy, milyen gyors a sebgyógyulás stb. stb. stb. Ezt mi nem tudjuk, a kezelőorvosod viszont igen!
10/14 anonim válasza:
Nem azért de mi közötök van ahhoz, hogy hogy döntött a kérdező? Az ő döntése volt, felmérték a helyzetet, a kockázatokat és emellett maradtak. Inkább tologatnátok egy sérült gyereket aki mellett ti is roncsokká válnátok? Akik azt sem tudják hol vannak és ti kik vagytok nekik? Hat rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!