Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt mar rá eset hogy a pasinak túl nagy volt? Mennyi volt?
Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 14:04
1/8 anonim válasza:
Igen, volt hogy a síkosítás ellenére is fájt. 21/5 cm volt
2/8 A kérdező kommentje:
Mi volt zavaróbb.... A hoszz vagy a vastagsag?
2020. nov. 12. 14:09
3/8 anonim válasza:
igen volt, 22cm és 5.5 cm ámérő
megpróbálta belémtuszkolni, de mondtam neki vagy hagyjuk vagy sikítok
4/8 anonim válasza:
Igen, de nem a hossza volt a probléma, hanem a vastagság. Nem tudom hány centi volt, nem mértem le.
5/8 anonim válasza:
Örülök, hogy csak 15/4.5. Az eddigi összes barátnőm sikított szex közben, és nem a fájdalomtól. Szétküldtem őket. 🙂
6/8 anonim válasza:
Sosem tapasztalgam eddig még ilyet. Nem volt dolgom átlagnál nagyobbal. De nekem a 16 cm tökéletes, ha mellé vastag is. :)
8/8 anonim válasza:
Volt igen, nagyon sok elojatek kellett
24 cm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!