Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ha lenyelni a lány a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha lenyelni a lány a g**it utána miért csak homlokpuszi jár?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy undi, meg hogy belőled van és fura, de ha én is elélvezek miközbe te nyalsz és utána kicsit megtörlöd magad akkor már kötelező csókot adnom. De! Pl olyan is volt, hogyha már a számba vettem a p*niszt már azután nincs csók.... Nyilván miután lenyelem törekszem arra, hogy sehol ne legyek olyan megmosom a szám körül, iszok vizet vagy valamit, de hogy ezek után SE kapjak csókot az már abszurd nekem..

Csak engem akaszt ez ki?

21L

2020. nov. 12. 08:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én kinyalok a segglyukat is utána viszont nem akarnak csókolozni :D
2020. nov. 12. 10:58
 12/17 anonim ***** válasza:
nem tudom, csőröztem én már olyan lánnyal is akinek valaki más élvezett a szájába valszeg nem sokkal előttem. Kibírtam. :)
2020. nov. 12. 11:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam csókolózni, ha leszop a csajom. Majd ha kimossa a száját utána lehet.

Hozzáteszem fordítva sem várom el, hogy csókolózzunk miután kinyaltam.

Bár az 3 havonta egyszer szokott megtörténni, így ez annyira nem érdekes.

Sex előtt szoktunk csókolózni, majd ha nekiáll szopni utána már nem.

31F

2020. nov. 12. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Én simán csókolózok utána is hogy bele élveztem a szájába. Nem olyan undi ez. Jogos a kiakadásod.
2020. nov. 12. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:
18%
Szopás után még simán mehet a csók, de miután beleélveztem a szájába, vagy az arácra, akkor már nem lesz csók, sajnálom. Egyébként meg a legtöbb lány ezt buzhisnak is tartja, ha utána a saját spermámat nyalom le róla, szóval csodálkozom is rajtad kérdező. De miután lenyelte, letörölte, stb, utána mehet megint a csókolózás, amúgy is szeretem. 24f
2020. nov. 12. 11:33
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Figyu, két jótanács:

1. Ne mindenkit a gyökér kanjaid alapján ítélj meg!

2. Esetleg kicsivel értelmesebb pasival is összejöhetnél.

2020. nov. 12. 15:44
 17/17 anonim ***** válasza:

15 te amúgy csak ilyen finnyás ribikkel voltál? Egy NŐ sem fogja undorítónak tartani, ha lenyalod a saját spermád. Inkább izgató látványt nyújt és azt a hatást kelti, hogy egy férfival van együtt az ember, nem egy nyüzüge kissráccal.

Sajnálom, de ez a helyzet. Sok nőtársammal beszéltünk már erről, eddig sosem találkoztam olyannal, mint amilyet leírtál, lehet mert én más körökben mozgom...

2020. nov. 12. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!