Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működne így egy párkapcsolat, ha mindkét fél szubmisszív, de komprumisszumként hajlandóak lennének belebújni a domináns szerepbe?
Igen, volt már rá példa, hogy elmentünk egy fizetős dominához. Domináns nőt olyat aki szimpátiából találkozna velünk még nem találtunk, bár ez nyilván nem meglepő, mert amúgyis nagyon kevés domináns nő van :D
Fizetős dominával meg elég vegyes tapasztalataink vannak. Volt aki nagyon kezdő volt vagy nem is tudom, ő konkrétan engem alázott egy betanult séma szerint, a feleségemet meg kb mint néző vonta be a játékba, szóval semennyire. Volt aki jó volt, csak sajna már elköltözött. De valahogy annyira egyik se nyűgözött le. Régeben voltam dominánál egyedül, és az jó volt, bár inkább mint egyfajta terápia, úgy élveztem, és nem úgy mint az igazi BDSM-et amit az élvezetért csinál az ember... Ha ketten vagyunk, hamarabb elment az az egy-másfél óra minthogy elkezdjük beleélni magunkat, milliárdosok meg nem vagyunk. De engem nem zavar, h férfi dominál minket (így talán még megalázóbb egy-két helyzet). Főleg h ott van az ő párja is, akivel nyilván szeretik egymást, tehát egy bizonyos határon nem fog túllépni, főleg ha nem beszéltük meg előtte.
A munkahelyen pl egy igazi zsarnok vagyok. Élvezem ahogy sárba tiprok másokat :D Az embereknek semmi más rendeltetése sincs, csak hogy engem szolgáljanak. Ezt az egész nyomorult világot nekem kéne irányítanom.
Épp ezért nem is fogok behódolni egy férfinak. Csak egy dominának.
Hetero vagyok
Fordított helyzetben mit szólnál? Ha egy domina lenne a harmadik? Ahhoz a párodnak biszexnek kéne lennie?
Ebben a dologban nem olyan szigorúak a szabályok. Férfi is dominálhat férfit, meg nő nőt. Nincs szex, sőt legtöbbször még csak érintkezés se.
Én nem tudnám úgy csinálni, hogy egy férfi dominál engem. Egy férfira nem fogok ráizgulni. Én egy férfiben max riválist látok.
Így is elég sok megaláztatás ért már az életben, csak újraélném a múltban átélt traumáimat.
Ha domina lenne a harmadik az tetszene.
Szerintem aki a saját nemének behódol, az egy b*zi
Miért hódolnék be egy másik férfinak? Csak annak hódolok be aki szexuálisan felizgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!