Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Melyik szerető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik szerető típussal szexeltek/nétek többet? 22l

Figyelt kérdés
Vagy melyikkel foglalkoznátok többet?
2020. nov. 11. 23:24
A kérdező szavazást indított:
Aki mindig ott van, és rátok ér
Akiért kicsit hajtani kell.
43 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
nekem az aki mindig ott van és mindig rám ér, de nekem sub típus jön be aki mindig az enyém és lesi minden vágyamat :) ezért tudom imádni!
2020. nov. 11. 23:26
 2/13 anonim válasza:
84%
A szerető tág fogalom szerintem. Csak dugni jártok össze, vagy programokat is csináltok közösen?
2020. nov. 11. 23:28
 3/13 A kérdező kommentje:

Csak dugni. Na jó néha vacsi, kávé.

2020. nov. 11. 23:33
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Fiatal, diszkrét, laza, bevállalos. 42F
2020. nov. 11. 23:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Viszont meglep h sokan a biztosat szeretik, akik mindig ott van nekik. Mégg akkor is azt szeretitek ha az az illető mindennap nyomúl rátok? Pl online.
2020. nov. 11. 23:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

csak ez a két opció van?

nekem az az ideális szerető akivel bármikor letagadjuk egymást ha az kell, mocskosmód jó a szex, legyünk elérhetőek legalább heti 2x egymásnak, tudjunk beszélgetni is nyilván, vacsi kv egymásnál tök oké

2020. nov. 11. 23:38
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Akire picit hajtani kell. Meg lehet őríteni ha úgy tesz mint ha bizonytalan lenne valami de úgy kedvelem hogy mondjuk hagyjuk egymást élni de ha esetleg nincs kedvem neki írni vagy beszélni vele vagy nem érek rá akkor ne sértődjön meg de éreztesse hogy "nana" na ilyenkor szoktam begyulladni és akkor jönnek a meglepetések és ajándékok :)
2020. nov. 11. 23:42
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

A tisztelet hiánya az hogy nem tesznek semmit azért hogy megkapjanak. Ilyen férfitól az ágyban se várj túl sokat.

Aki mindig elvárja hogy kéznél legyél. Az csak ....... használ nem másra.

2020. nov. 11. 23:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Tudsz peldat mondani h nálad h éreztetik h "nana"?

Milyen meglepik? :)

2020. nov. 12. 00:02
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Aki mindig kéznél van.

ne kelljen már könyörögni neki, akkor mehet a levesbe. a szex előtti incselkedés az más!!

2020. nov. 12. 00:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!