Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karantén ideje alatt nagyobb esélye van, hogy egy idegen srácot "fel tudok szedni" interneten? 18/L (Lent több)
Ő is otthon van most leginkább.
Légyszi írjatok tippeket hogy mit írjak köszönés után😔 Nagyon tetszik nekem, és nincs senkim régóta. Ő 23 éves.
Úgy értettem, hogy neked megvan-e :) Ha már rá akarsz írni...
Én nem vagyok rá kíváncsi :D
Ráírsz, hogy szia, láttam a videodat, nagyon tetszett. Hova valósi vagy? Pesti? Hogy bírod a karantént? Én elég nehezen. Hiányzik az emberekkel való kontakt.
Természetesen a saját stílusodban írd át. Valami hasonloval. Ha bevállalos vagy akár azt is beleírhatod a végére, hogy szivesen ismerkednél vele ha lenne kedve.
Bocs, de mi köze ennek a karanténhoz??? Max. annyi hogy nincs nyitva semmi ahova be tudnátok ülni egy randira. Amúgy ha fel akarsz szedni "valakit" akkor tökmindegy karantén van-e vagy sem, ráírsz hogy szia, ismerősnek jelölöd, két-három személyes mondat és kész, majd a pasi visszaír ha akar valamit.
Viszont te nem "valakit" akarsz felszedni hanem egy youtubert... Ha sok követője van akkor valószínűbb letojja, mert napi x db rajongói megkeresést kap (persze a nagy része troll, pont ezért nem fog senkinek sem válaszolni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!