Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kevesebb a látogató ebben a topikban? Míg régen esténként átlag 10 db válasz is jott ami sokszor tripla annyi is volt egy jobb kérdésnel, mostanában meg alig van 1,2,3db válasz?
Évekkel ezelőtt csak a szex témában olvastam, vàlaszoltam itt.
Aztàn annyi eszméletlenül buta kérdés lett itt, hogy az valami borzalom.
Màr vagy 6 hónapja nem is olvastam bele itt ebbe a témàba, ma idekeveredtem, erre látok egy kérdést...
"aki szereti a sperma ízét az egy àllatét is megkóstolnà?"
Az ilyen típusú kérdésekhez mennyi agy szükségeltetik vajon?
Én ezért nem járok ide, egy darabig szerintem megint nem fogok
Évekkel ezelőtt sokkal jobb volt ez a témakör. Színvonalasabb volt, pedig akkor is voltak hülye kérdések. De ez ami most megy itt... botrány
N
Lányok szerettek maszkban szexelni, Savanyú lábszag, Szexben minden savanyú szag, Állatok spermája, mindenből fétist csinálnak már...Ezért miért?
Osztom az előzőek véleményét.
Na meg még ott van, hogyha írunk egy kérdés után nemet (L), akkor mindig lesz valaki, aki elkezd pampogni, hogy ez nem igaz és mi valójában meleg férfiak vagyunk.
Valamint vannak elképesztően barom és degradáló privát üzenetek, amik ebből a topikból születnek. Néha egy informatív, pl. "lehetek terhes" típusú, vagy "hogy szedjem a fogamzásgátlót" kategóriájú kérdés után is van aki bepróbálkozik. Van valami Chis felhasználó, aki minden válaszom után küld privátba nekem egy-két képet a farkáról. Vagy van akinél ez a színvonalú a beszélgetés:
"- Küldj képet a melleidről!
- Szia! Nem.
- Elmész te a jó édes qva anyádba, mocskos buzernyák, nem is vagy nőő!!4!!!"
Aztán ott vannak még a nőgyűlölők is, akik 2-3x próbálkoztak nőnél, ők visszautasították őket és emiatt már minden nő qrva a szemükbe és csak a pénz kell nekik meg az izmos pasik. Az ilyenekhez már türelmem sincs.
Nem beszélve savanyú lábszagos kérdésekről.
És ott vannak még a farokméregetős posztok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!