Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kövér nőként hol tudnék magamnak szexpartnert találni?
Figyelt kérdés
A férjem sajnos már nem kíván, 30 évesen pedig azért nem mondanék le a szexről...2020. nov. 10. 23:12
11/21 anonim válasza:
Kövér vagyok, de odáig nem süllyedtem soha, hogy kiírjak egy ilyen kérdést, mar bocs, de ezzel megalázod az erkölcsös kövér embereket mert ezáltal erősíted a ránk áramló sztereotípiákat.
13/21 anonim válasza:
#11: Mi köze az erkölcsnek a testsúlyhoz és ehhez a kérdéshez?
15/21 A kérdező kommentje:
Azért 150kg nem vagyok. De eszembejutott, hogy lefogyjak, de mivel a terhesség tönkretette a hormonjaim, ir, pm alulműködés, pcos stb, ezért bmit csinálok, nem sikerül. Egyébként meg akinek nem tetszik a kérdésem, nem kötelező hozzászolnia!
2020. nov. 11. 09:28
16/21 anonim válasza:
A bármit csinálok az nálad mit jelent? Mert kétlem, hogy éveken át tartó rendszeres sport lenne...
17/21 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sértegetőkkel,sokan zsigerből gyűlölik a kövéreket.
Én szívesen ismerkedek Veled,ha gondolod írj privátban.
18/21 anonim válasza:
Kacsa volt a kiírás,nem is válaszol a levelekre!!
Vagy elvették a kedvét pár hozzászólással.
19/21 anonim válasza:
#18: Csak a szokásos házi trollunk, aki hol csúnya gebe nőnek, hol kövér nőnek, hol telefosott búvárruha testű nőnek adja ki magát és popcornt bekészítve várja a privátáradatot.
20/21 anonim válasza:
ha a férjeddel szét mentek és bejönnek a mackós srácok írj
ha troll vagy ufo vagy ne vagy is ha ufo vagy akkor igen simán megtanulnék űrhajóval repülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!