Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domok/dominák, volt olyan, hogy a subotok kért tőletek valamit, de ti ezt már túl durvának találtátok és inkább nem tettétek meg vele?
volt olyan akivel beszélgettem és eléggé messze álltak az ő vágyai az enyémtől, ezért nem lett semmi több
subom nem kért olyat ami sok lett volna, de beszélgetés szintjén volt olyan ami nem jött volna be, ha kéri
F
Most már engem is érdekel mi "ennyire durva" :D
Ha velem is megosztanál én is megmondom hogy belefér-e
Persze, vannak dolgok amikre nemet mondok. Domoknak is vannak határai, sőt menekülőszava is.
Pl ha a partner elkezd már érthetetlenül gügyögni, elszalad vele a ló akkor satufék van.
Meg persze vannak dolgok amik kategorikusan nem. Nekem pl ageplay, pisi-kaki, kés/tű nem fér bele.
Tegyük fel, hogy a szub partner hirtelen lemegy óvodásba, az totál beteszi a kiskaput, odavan a hangulat, ez nem egy olyan szerep amiben jól érzem magam, sőt.
Meg aztán vannak olyan fétisek amik nem ilyen hard limit végső határ, de ha a szeánsz közepén adja be nekem, hogy ő a lufik kipukkangatására izgul, akkor azért leállítanám a dolgokat megbeszélni:
-pontosan mi izgatja benne (pl a lufi anyaga->latex vagy a hirteleb hang-> kiabálás, ostor hamgja is jó lesz vagy pl a lufi inkább csak esztétikai dolog)
-biztonsági elővigyázatossági lépések (pl lufi esetében latex allergia max, de pl köteleknél állatira észnél kell lenni)
-tudás felfrissítése, pótlása. Akármilyem tapasztalt valaki, van mit tanulni, és egy új eszközt érdemes magamon is kipróbálni meg utánna olvasni.
-ha felmerül bennem, hogy amit kér, nem realisztikus, vagy valamit félreérthetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!