Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk tinderen találtatok már egy éjszakás kalandot?
Figyelt kérdés
Hetek óta lajkolgatok, nyíltan kiirtam hogy egy éjszakás kalandot keresek, esetleg egy vacsorával egybekötve, de senki nem ír vissza.
Kort is írjátok legyszi.
23/F
2020. okt. 16. 21:58
2/8 anonim válasza:
Csúnyácska lehetsz. Ott csak az extrém jóképűeknek van esélyük.
3/8 anonim válasza:
Nekem az jött be, h nem sajnáltam azt a havi Xezer ft-ot egy fullos előfizetésre. Mivel ott látod, h ki húz téged jobbra, könnyebb az egész.
5/8 anonim válasza:
Igen, nem is egyet. Jóképű vagyok, de azért nem extrém mértékben. A stílusod sokkalta jobban számít.
6/8 anonim válasza:
Két lánnyal volt onnan alkalmim, szóval nem lehetetlen. :)
7/8 anonim válasza:
Nekem Badoon és Tinderen is sikerült ilyen csajokat kifognom:D
Sőt nemrég összejött egy hármas is
8/8 anonim válasza:
Igen, de az édeskevés hogy kiírod a reglapodra "dugni akarok" vagy esetleg vagy olyan lovag "a vacsorád állom". Az embert kell eladnod a neten is, nem azt hogy b.ni akarsz. Az alkalmihoz ugyanaz kell - szimpátia és vágy. Próbálkozz normál üzemmódban, nem azt hangsúlyozva p.nát nekem de azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!