Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy sok nő a 45-50-es évei felé már egyáltalán nem kivánja a szexet sem a férjével sem pedig mással?
Figyelt kérdés
Lelki vagy inkább biológiai problémákra vezethető vissza?2020. nov. 10. 07:19
1/12 anonim válasza:
47 éves nő vagyok... Kívánom a szexet, csak sajnos a férjem nem, így maszturbálással elégítem ki magam
3/12 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni, hogy 45-50 évesen ne szexeljek. 37 vagyok még, messzebb van ez a kor de biztos, hogy fogok! N
4/12 anonim válasza:
1#:
Nem leszel a párom?
Nálam ugyan az van csak fordítva.
44ff vagyok, napjában akár többször is szeretkeznék.
Ha esetleg van szex, akkor pedig utána maszturbálás, mert nekem kevés a "megszokott" 40-90perc
6/12 anonim válasza:
#5: Én sem kívánnám, az esetek többségében elmarad a romantika, az elő és végjáték!
Kis simi, betesz, kifordul...
15 év után nekem is unalmas lenne!
7/12 anonim válasza:
Mert ha nem a férjük csinálja ugyanezt, az mivel jobb? A szex minőségén kell javítani, nem az embert cserélni. Persze ha nem hajlandó a változásra, akkor így járt, lesz olyan, aki képes rá. :D
9/12 anonim válasza:
Dehogynem kívánják.Főleg ha megkörnyékezi őket egy fiatalabb.
10/12 anonim válasza:
43 vagyok. Bár hullámzó a libidóm, de alapvetően kívánom a szexet. Kívánom a férjemmel, és kívánnám mással is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!