Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tág a barátnőm. Velem van a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tág a barátnőm. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt. Minden rendben volt egész eddig. Valamivel tágabb az exeimhez képest. Ezt ő is tudja magáról. De most szex közben arra kért hogy tegyem be az öklöm. Megtettem, befért. És most azon kapom magam hogy úr isten ki ez a nő. Kivel tervezem én az életem. Egyszerűen rosszul vagyok hogy ezt tettem a leendő gyermekeim anyjával és még élvezi. Nekem viszont undor. Mit tegyek?

2020. nov. 9. 20:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hát ez elég elszomorító.
2020. nov. 9. 20:35
 12/19 anonim ***** válasza:
32%

Hagyd a francba. Kicsi a szerszámod neki,sokkal jobbat(nagyobbat)érdemel nálad.

Ui.: te vagy az undorító,nem a barátnőd

2020. nov. 9. 20:50
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Mindenkit más izgatja/érdekli, ha téged ez taszít akkor először sem kellett volna megtedd. A hüvely mérete genetika részben, nyilván szüléskor kitágul, de ha nagyobb pali kezelgeti attól nem lesz nagyobb.

Az intimtorna tényleg jó, nekem segített. Beszélj vele, ha úgy érzed ő lett volna a gyerekeid anyja, akkor biztos van olyan jó a kapcsolatotok, hogy ezt normálisan tudod kommunikálni felé.

2020. nov. 9. 20:54
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Ha megtudnám, hogy a párom azt mondja a hátam mögött idegeneknek, hogy undorodik attól ami nekem jó, akkor kidobnám. Miért nem tudod megbeszélni vele? Emgedd el, és keress egy olyan lányt aki szűkebb és hasonló szexualitású mint te, ő meg keressen egy olyan pasit aki számára megfelel és hasonló mint ő. Gondolom neked se esne jól, ha anonim oldalra járna panaszkodni, hogy nem mész el csak 40 perc múlva, vagy lelankad meg ilyenek
2020. nov. 9. 21:31
 15/19 anonim ***** válasza:
12%

hogy nem mész el csak 40 perc múlva, vagy lelankad meg ilyenek

én mindig kb 50 perc után megyek el, ezzel mi a szent szar bajod van? Az az egészséges ha nem csak egy gyors 20 perces gyorstüzelésű menetet bír a fickó, hanem 1 órát. Így lenne helyes minden párnál.

2020. nov. 9. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
30%
Nekem csődör farkam van és csak ilyen nővel élvezem
2020. nov. 9. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Aki lepontozott egy 30 perces "gyortüzelésű überbalfax puhapötsnek" a barátnője. Aki igenis szereti ezt a teljesítményt és bőven elég:)
2020. nov. 9. 22:10
 18/19 anonim ***** válasza:
t*
2020. nov. 9. 22:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt a q**va, azért nemsemmi, hogy az öklöd felmegy neki, nekem volt olyan csajom, akinek még a 2 ujj egyszerre is extra volt. De szerintem ez baromi izgató amúgy.
2020. nov. 9. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!